Polirezin figura Bárány kalapban 12x12x12 cm

SKU: 3392910
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Június - 06 Június
  • A termék eredete: Románia.
12016 Ft 14419 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Polirezin Méretek: hossz 12 cm x szélesség 12 cm x magasság 12 cm Szín: fehér, natúr A Clayre&Eef kollekcióhoz tartozó figura egyedi esztétikájával a kreativitás és a személyes stílus kifejezésének egyik formája lehet. Az asztalra, a vitrinbe vagy bármilyen más bútorra elhelyezve a polirezin figura minden szemnek gyönyörködni fog. A gondos munka és a finom színek a húsvéti bárányt nagyon inspiráló ajándékká varázsolják szeretteink számára. Ajánld fel a leginkább ihletett húsvéti ajándékot szereteted, elismerésed vagy köszöneted jeléül - a Polyresin bárány kalapban.
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.