Cupcake fehér pamut konyharuha 80 cm

SKU: 3393655
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 03 Június - 07 Június
  • A termék eredete: Románia.
8230 Ft 9876 Ft RRP ?
Leírás
Anyaga: Pamut Méretek: Átmérő 80 cm Szín: Fehér Aki szereti a húsvéti hangulatot, az arra vágyik, hogy minél több, erre a varázslatos ünnepre jellemző tárgy legyen a konyhájában. Bemutatjuk Önnek ezt a csodálatos pamut konyharuhát, amely ideális azoknak a háziasszonyoknak, akik elkészítik a húsvéti asztalt, és szeretnék ezt a témát a végéig követni. És ez azért van így, mert ez a törölköző ideális segítség a konyhában a tavaszi ünnepek idején, amikor az ünnepi húsvéti ételt készíti, amellyel szeretteit szeretné elkényeztetni.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,200 Kg
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.