Hasonló termékek

6 db fehér és lila pamut tányértartó készlet Levendula modell 48x33 cm

SKU: 3393666
22930 Ft 28959 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Anyaga: Pamut Méretek: Hosszúság 48 cm x Szélesség 33 cm Szín: Fehér, Lila Ez a csodálatos tányértartó készlet sajátos tavaszi díszítéssel a klasszikus, de ízléses asztaldíszek sorozatát képviseli. Biztosan. ideálisak a húsvéti ünnepek varázslatos hangulatának kiegészítésére családdal vagy barátokkal.
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.