Hasonló termékek

6 db fehér és bézs pamut tányértartó készlet Nyúl modell 48x33 cm

SKU: 3393680
22930 Ft 28959 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Anyag: Pamut Méretek: Hosszúság 48 cm x Szélesség 33 cm Szín: Fehér, Bézs Családias környezetet szeretne teremteni, de ugyanakkor megőrizni az eleganciát, amikor vendégek ülnek az asztalnál? Akkor a tányértartó és az asztalvédő készlet tökéletes az Ön számára. A szett 6 db pamuttányértartóból áll, és kettős felhasználású: védelmet nyújt az asztalnak vagy az irodának, és kiegészíti konyhája, nappalija vagy étkezője megjelenését. Ez az a praktikus és elegáns megoldás, amely kifogástalan kiszolgálást biztosít, és harmonikusan kiegészíti az ünnepi családi étkezéseket vagy a szeretteivel együtt járó étkezéseket. De lehet ihletett és praktikus ajándék is, amiért őszinte köszönetet kap.
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.