6146 Ft 7376 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Anyaga: pamut Méretek: szélesség 50 cm x magasság 70 cm Szín: fehér. Bézs Azok, akik szeretik a húsvéti hangulatot, a konyhában szeretnék minél több tárgyat elhelyezni, amelyek erre a varázslatos ünnepre jellemzőek. Bemutatjuk Önnek ezt a csodálatos pamut konyharuhát, amely ideális azoknak a háziasszonyoknak, akik elkészítik a húsvéti asztalt, és szeretnék ezt a témát a végéig követni. És ez azért van így, mert ez a törölköző ideális segítség a konyhában a tavaszi ünnepek idején, amikor az ünnepi húsvéti ételt készíti, amellyel szeretteit szeretné elkényeztetni.
Műszaki adatok
Súly: 0,400 Kg
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.