9272 Ft 11126 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás
Anyaga: Pamut Méretek: Átmérő 80 cm Szín: Fehér. Bézs Ez a törölköző 100% pamutból készült, ami puha és tartós textúrát kölcsönöz neki. Átmérője 80 cm, ez a törölköző különféle konyhai tevékenységekhez alkalmas. A konyharuha praktikus az ételkészítés vagy felszolgálás bármely tevékenységében, hogy a használt teret mindig tisztán tartsa és a szükséges pillanatokban segítsen. Ezenkívül, ha nem gyakorlati célokra használják őket, pusztán dekoratív szerepet tölthetnek be.
Műszaki adatok
Súly: 0,400 Kg
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól
Clayre & Eef
A Clayre & Eef márka története 1994-ben kezdődik, egy mesés kis holland faluban, ahol két testvér családi vállalkozásba kezd. A márka a mai napig őrzi a családias jelleget, az évek során hozzájuk csatlakozó barátokkal, ismerősőkkel, akik mind ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel igyekeznek otthonainkat még otthonosabbá tenni. A jelenben a Clayre & Eef egy teljeskörű lakberendezési portfóliót tudhat magáénak, amelynek nagyrésze kézzel készült vázlatok alapján készült, és romantikus, rusztikus, nosztalgikus hangulatot áraszt.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.