• Gyors kiszállítás
1075 Ft
Elkelt
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

Antibakteriális szappan, Ultra Protection Antibakteriális, pumpával, 500 ml

Az UltraCompact Hand Wash Antibakteriális antibakteriális antibakteriális hatású folyékony antibakteriális szappan, amelyet kifejezetten kézmosáshoz fejlesztettek ki.

Összetételében olyan anyagokat tartalmaz, amelyek mind a kézvédelemre, mind a fertőtlenítésre szolgálnak.

Ez az antibakteriális folyékony szappan különleges tulajdonságokkal rendelkezik, hogy tisztítsa és védje a bőrt, elkerülve a nemkívánatos hatásokat, például a kiszáradást és / vagy irritációt.

Ez a termék nagyon hatékony és könnyen használható (mint ilyen).

Előnyök:

  • Antibakteriális tulajdonságok
  • Hatékonyan tisztítja a
Műszaki adatok
Súly: 1.0 Kg
Products from the same brand
Products from the same seller
SomnArt
Somnart - matracok, párnák és paplanok gyártója és importálója. Mi a közös bennünk? A pihenés és az energia feltöltésének szükségessége. Így párnáinkat, matracjainkat vagy paplanjainkat szenvedéllyel és gondossággal hozzuk létre a legkényelmesebb alvás érdekében. Termékeink a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják, tiszteletben tartva az összes előírt minőségi és biztonsági előírást.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.