2 db bambusz evőeszköz készlet babának, antibakteriális és környezetbarát, Bambok Pinokyo

SKU: 3429100
5089 Ft 6612 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

A Pinokyo etetőkészlet, amely nem tartalmaz baktériumokat vagy baktériumokat, a legegészségesebb módon táplálhatja babáját.

A bambusz termékek nagyon egyediek más konyhai eszközökhöz, például acélhoz, porcelánhoz vagy üveghez képest.

A bambusz termékek egészségesek és elegánsak

A termék méretei: 3x1x12 cm, 3x1x11 cm

Leírás:

Antibakteriális és környezetbarát.

A bambusz a világ leggyorsabban növekvő növénye, emellett ökológiai, funkcionális, esztétikus és rendkívül fenntartható környezet. A bambusz 2-3-szor tartósabb, mint az összes többi fa és fűrészáru. Míg a bambuszpalánta 5 év alatt éri el a teljes érettséget, addig a tölgy és hasonlók 50 év alatt érhetik el ezt a szintet. A bambusz tartós, könnyű, ökológiai és egészséges, valamint szilárd és tartós az erdőben.

A szerkezetében antibakteriális hatású bambusz nem tartalmaz baktériumokat. Ha bambusz konyhai gépeket és berendezéseket használsz erre a célra, egészségesebb leszel, mint most.

A bambusz természetes helyzetével természetes melegséget és gazdagságot ad, a bambusz melegével és higiénikus szerkezetével jobban és egészségesebben fogod érezni magad.


Fogantyú anyaga:: Bambusz.
Szín:: Barna.
Terméktípus:: Szett.
Anyaga:: Bambusz.
Szélesség:: 3 cm.
Szélesség:: 3 cm.
Hossza:: 11 cm.
Hossza:: 12 cm.
Darabszám:: 2.
Vastagság:: 1 cm.
Vastagság:: 1 cm.
Emberek száma:: 1.
bambum
Az olyan természetes alapanyagok, mint a bambusz és a gránit, a főszereplői ennek a kollekciónak. A konyhai kellékek egyszerű eleganciája a főzést és a tálalást egyaránt maradandó élménnyé teszi. A Bambum török márka csakis környezetbarát anyagokat használ, mint amilyen a bambusz is, újragondolva a konyhai kellékek készítésének módját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.