Zeller kádállvány, bambusz, 70x15x5 cm, barna

SKU: 3479179
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 18 Június - 26 Június
7847 Ft 16846 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a Zeller cég szakmája és szenvedélye a konyhai és háztartási cikkek és lakberendezési kiegészítők gyártása a háztartás minden területére, a munkaasztaltól a gyerekszobáig.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" elnevezésű értékesítési vállalkozásként alapított termékkínálat a természetes anyagokból, például fából és parafából készült ajándéktárgyakra és praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt cég, amely továbbra is a hasznos és szép dolgokra összpontosít, amelyek örömet, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, az évek során kialakult a mai széles termékválasztékra való specializálódás.

Termékleírás

A kádtartó természetes bambuszból készült, bordázott szerkezetű, amely lehetővé teszi a víz szabad áramlását.

Ennek köszönhetően kedvenc fürdőszobai kellékei és kozmetikumai mindig kéznél lesznek.

A bambusz ellenáll a nedvességnek, ezért jól működik a nedves helyiségekben. Ezenkívül modern és környezetbarát stílushoz is illik.


terméktípus: Támogassanak minden egyes.
Típus: Egyszerű.
Anyag: Bambusz.
Kezelje Az Anyagot: Bambusz.
Fogantyú színe: Barna.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 70 x 15 x 5.
Hossz ( cm ): 70.
Szélesség ( cm ): 15.
Magasság ( cm ): 5.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Color_64: barna.
Hasonló termékek
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.
A felület sütiket használ.