4 késből álló készlet BergHOFF-Essentials, rozsdamentes acél, fekete

SKU: 3479401
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 április - 01 Május
12050 Ft 12677 Ft (-4%) ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy nemzetközi márka, amely kifinomult konyhai dizájnokat hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt biztosítanak a mindennapi főzés élményéhez. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletekre való figyelmes odafigyelésünk olyan termékekhez vezetett, amelyeket esztétikájuk és funkcionalitásuk miatt ajánlottak és jutalmaztak. A világméretű hálózaton keresztül forgalmazott BergHOFF az a márka, amely dizájnt és innovációt visz minden konyhába.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és edényszállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, hanem teljes főzési élményt kínál minőségi termékek teljes választékával.
 

Termékleírás
 

Az univerzális késsel, csontozókéssel, Santoku késsel és szeletelő késsel ellátott, 4 részes késkészlet sokoldalú készletet biztosít a különféle ételek elkészítéséhez. Minden kés kiváló minőségű rozsdamentes acél pengével rendelkezik, tapadásmentes kerámia bevonattal, amely lehetővé teszi, hogy problémamentesen vágjon anélkül, hogy az étel tapadna a pengéhez. A kések polipropilén markolata biztos fogást biztosít vágás, szeletelés vagy csontozás közben.

Egyedi jellemzők:

 • Penge tapadásmentes bevonattal;
 • Ergonomikus fogantyú a jó fogásért;
 • Könnyen használható;
 • Éles rozsdamentes acél penge;
 • Sokoldalú készlet.

Méretek:

 • 1 x univerzális pengés kés - 8,5 cm;
 • 1 x csont nélküli pengés kés - 15 cm;
 • 1 x Santoku pengés kés - 16,5 cm;
 • 1 x késszeletelő penge - 20 cm.
terméktípus: Szett.
Típus: KÉSEK.
Anyag: Rozsdamentes acél (X20Cr13).
Tapadásmentes anyag: Kerámia.
Kezelje Az Anyagot: Polipropilén.
Szín: Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Penge hossza ( cm ): 8.5 / 15 / 16.5 / 20.
Tömeg ( kg ): 0.79.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.