3 darabos BergHOFF-Essentials késkészlet, rozsdamentes acél, ezüst/fekete színben

SKU: 3479403
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 19 április - 29 április
17210 Ft 18110 Ft (-4%) ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás

Tökéletes teljesítmény és tartósság, ez a háromrészes késkészlet egy kiváló minőségű szeletelő késsel és két Santoku késsel kiváló választás mindenkinek, aki értékeli a hatékonyságot a konyhában.
A kés éles, rozsdamentes acélból készült pengéje könnyedén vágja át az összes típusú hozzávalót, míg a masszív polipropilén markolat sima fogást biztosít az optimális irányítás érdekében. Ha ehhez hozzáadjuk a Santoku kés pengéjén található perforációkat, amelyek tapadásmentes bevonatként működnek, így az étel nem tapad a pengéhez, akkor egy olyan késkészletet kapunk, amelyre mindig számíthatunk, hogy egyetlen sima mozdulattal vágunk.

Egyedi jellemzők:

- Könnyen tisztítható;
- Kiváló minőségű rozsdamentes acél penge;
- Ergonomikus fogantyú a jó fogásért;
- Nagyon alkalmas precíziós vágásra;
- Sokoldalú készlet.


Méretek:

- 1 x Santoku késpenge - 12,5 cm;
- 1 x Santoku késpenge - 17,5 cm;
- 1 x szeletelő késpenge - 21 cm.
terméktípus: Szett.
Típus: KÉSEK.
Anyag: Rozsdamentes acél (X30Cr13).
Kezelje Az Anyagot: Polipropilén.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Penge hossza ( cm ): 12.5 / 14.5 / 21.
Tömeg ( kg ): 0.53.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.