Satar BergHOFF-Essentials, rozsdamentes acél, 30x7,5x2,5 cm, ezüst/fekete színben

SKU: 3479405
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 Május - 31 Május
5992 Ft 9586 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás

Ha egyszer felfedezi ennek a bárdnak a sokoldalúságát, gyorsan a kedvenc eszközévé válik a konyhában.
Nemcsak a nagyobb hús-, hal- vagy baromfidarabokat és a kisebb csontokat szeleteli könnyedén, hanem a legkülönfélébb élelmiszerek aprítására és szeletelésére is tökéletes.
Könnyű rákféléket, például homárt vagy rákot szeretne szeletelni? Akkor a bárd hátulja segíthet ebben! Amikor nem használja a bárdot, a rozsdamentes acélból készült penge nyílásának köszönhetően könnyen tárolhatja kéznél egy állványon.

Egyedi jellemzők:

- Kiegyensúlyozott az extra kontrollért;
- Széles rozsdamentes acél penge;
- Könnyen használható;
- Tökéletes professzionális és otthoni használatra egyaránt;
- Hasznos fokhagyma vagy diófélék zúzásához is.


terméktípus: Vágó munkás.
Anyag: Rozsdamentes acél (X30Cr13).
Kezelje Az Anyagot: Polipropilén.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fogantyú színe: Fekete.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 30 x 7,5 x 2,5.
Hossz ( cm ): 30.
Szélesség ( cm ): 7.5.
Magasság ( cm ): 2.5.
Penge hossza ( cm ): 17.
Tömeg ( kg ): 0.24.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.
Acest site utilizează cookie-uri.