14 darabos Carl Schmidt Sohn-Bruhl BBQ evőeszköz készlet, rozsdamentes acél, ezüst/barna színben

SKU: 3479431
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Szeptember - 04 Október
7694 Ft 11863 Ft RRP ?
Leírás

A Carl Schmidt Sohn kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártása terén elért kiválóságáért elismerték, amely a Solingen városában történő gyártás hosszú múltjára épül. Solingen ma is Németország késgyártó központja, ahol a német kések mintegy 90%-át gyártják.

Már 1928-ban a híres "Continental", "Solingia" vagy "La Casita" kés termékcsaládokat nagy sikerrel értékesítették Európa-szerte. Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik késfejlesztéssel és késgyártással, és folyamatosan javítja a forma és a funkció kombinációját.

Termékleírás

A steak evőeszközkészlet rozsdamentes acél pengével és ergonomikus, fából készült fogantyúval rendelkezik.

A készlet ideális grillezéshez, kempingezéshez vagy piknikezéshez.

A készlet tartalmazza:
- 6 x 22 cm-es steak kés;
- 6 x steak villa 20,5 cm;
- 1 x szeletelő kés 31 centiméter;
- 1 x steak villa 32,5 cm.

Típus: Szett.
terméktípus: Evőeszköz.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Kezelje Az Anyagot: Fa.
Szín: Ezüst / barna.
Fogantyú színe: Barna.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.