6 darabos Carl Schmidt Sohn késkészlet, rozsdamentes acél, ezüst/fekete színben

SKU: 3479435
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 21 Május - 29 Május
30269 Ft 48431 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Carl Schmidt Sohn kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártása terén elért kiválóságáért elismerték, amely a Solingen városában történő gyártás hosszú múltjára épül. Solingen ma is Németország késgyártó központja, ahol a német kések mintegy 90%-át gyártják.

Már 1928-ban a híres "Continental", "Solingia" vagy "La Casita" kés termékcsaládokat nagy sikerrel értékesítették Európa-szerte. Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik késfejlesztéssel és késgyártással, és folyamatosan javítja a forma és a funkció kombinációját.

Termékleírás

A kések 3Cr13 rozsdamentes acélból készülnek, egy darabból kovácsolták őket, és ergonomikus ebonit markolatuk van.

A kések stílusos fekete fából készült tartóban vannak.

A készlet a következőket tartalmazza:

- Szakácskés pengéje 20 centiméter;
- Szeletelőkés pengéje 20 centiméter;
- Kenyérvágó kés pengéje 21 centiméter;
- Univerzális késpenge 13 cm;
- Zöldségkés penge 9 cm.
terméktípus: Szett.
Típus: KÉSEK.
Anyag: Rozsdamentes acél 3Cr13.
Kezelje Az Anyagot: Ebonit.
Szín: Ezüst / Fekete.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.
Acest site utilizează cookie-uri.