Carl Schmidt Sohn-Michelangelo Soltau késkészlet tartóval, rozsdamentes acél, ezüst/barna

SKU: 3479437
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 30 április
31670 Ft 59158 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

A Carl Schmidt Sohn kiváló minőségű kések és evőeszközök gyártása terén elért kiválóságáért elismerték, amely a Solingen városában történő gyártás hosszú múltjára épül. Solingen ma is Németország késgyártó központja, ahol a német kések mintegy 90%-át gyártják.

Már 1928-ban a híres "Continental", "Solingia" vagy "La Casita" kés termékcsaládokat nagy sikerrel értékesítették Európa-szerte. Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik késfejlesztéssel és késgyártással, és folyamatosan javítja a forma és a funkció kombinációját.

Termékleírás

A kések rozsdamentes acélból készülnek, egy darabból kovácsolták őket, és ergonomikus fa markolatuk van.

A kések egy nagyon elegáns barna fából készült tartóban vannak.

A készlet a következőket tartalmazza:

- Szakácskés pengéje 20 centiméter;
- santoku késpenge 14,5 centiméter;
- Kenyérvágó kés pengéje 20 centiméter;
- Univerzális késpenge 12 centiméter;
- Satar penge 16,5 centiméter;
- Késélező 18,5 centiméter;
- Univerzális olló 10,5 centiméter;
- Táblatartó 9 x 17 x 23 centiméter.
terméktípus: Szett.
Típus: KÉSEK.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Kezelje Az Anyagot: Fa.
Szín: Ezüst / barna.
Fogantyú színe: Barna.
Méret ( cm ): 9 x 17 x 23.
Hossz ( cm ): 9.
Szélesség ( cm ): 17.
Magasság ( cm ): 23.
Fa konstrukció: Kézzel mossa, majd száraz törlőkendővel törölje le..
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.