BergHOFF-Essentials gyermek étkezőgarnitúra, porcelán, többszínű

SKU: 3479583
  • Még 2 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 30 április
6890 Ft 7053 Ft (-2%) ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.


Termékleírás

Az étkezés még sosem volt ilyen szórakoztató ezzel a porcelánkészlettel! A játékos nyomtatással ellátott csésze, tál és csészealj azonnal életet visz az asztalra, és a gyerekek pillanatok alatt befejezik az étkezést.
Minden darab mikrohullámú és mosogatógépben mosható, így könnyedén felmelegítheti a tejet vagy más ételeket, majd a készletet a gyors tisztítás érdekében beteheti a mosogatógépbe.


Egyedi jellemzők:

- Mosogatógépben mosható;
- Mikrohullámú sütőben használható;
- Kiváló minőségű porcelán;
- Sokoldalú készlet.


A készlet tartalmazza:

- Bögre - 10 x 8 cm;
- Tál - 14 x 6 cm;
- Csészealj - 19,5 x 2 cm.


terméktípus: Szett.
Típus: Nyomtatással.
Anyag: Porcelán.
Szín: Többszínű.
Alak: Kerek.
Magasság ( cm ): 8 / 6 / 2.
Átmérő ( cm ): 10 / 14 / 19.5.
Tömeg ( kg ): 0.94.
Fa konstrukció: Kézi mosás ajánlott, bár a termék mosogatógépben mosható..
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.