BergHOFF-Leo kés és aprító szett, rozsdamentes acél/bambusz, több színű

SKU: 3479585
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 19 április - 29 április
10560 Ft 10919 Ft (-3%) ?
Leírás

Unknown Image

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat tervez, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás


Ha sokoldalú vágókészletet keres, ez a bambusz aprítóból és két rozsdamentes acél késből álló készlet ideális megoldás.
Az aprító sokféle összetevő aprítására alkalmas, de tálaláshoz is használható.
Ez a készlet tehát a következő sajtos és boros estéjén kötelező darab, és a sajtokon sikló kés használatának élménye ( a tapadásmentes bevonatnak és a pengében lévő bemélyedéseknek köszönhetően ) biztosan hasznosságban és élvezetben fejeződik ki.
Ezen kívül a sajtkés hegye nagyon hasznos a sajtszeletek tálalásához, és ha szeletelt fügét, szőlőt, almát vagy körtét szeretne tálalni a sajt mellé, akkor a könnyen használható hámozókés a legjobb választás!


Egyedi jellemzők:

- Tapadásmentes bevonattal ellátott penge;
- Éles rozsdamentes acél penge - X30Cr13;
- Vágásra és tálalásra egyaránt alkalmas;
- Ergonomikus fogantyú puha markolattal;
- Védőburkolati szerelvény, amely védi a kezét és a pengét is.


A készlet tartalmazza:

- Bambusz aprító - 28x20x1,6 cm;
- Hámozókés - pengéje ≅ 8,5 cm, hossza ≅ 19,5 cm;
- Sajtkés - penge ≅ 13,5 cm, hossza ≅ 24,5 cm.


terméktípus: Szett.
Típus: Hámozott / Branzeturi.
Anyag: Rozsdamentes acél / Bambusz.
Kezelje Az Anyagot: Polipropilén.
Szín: Többszínű.
Fogantyú színe: Fekete / Szürke.
Hossz ( cm ): 19.5 / 24.5.
Penge hossza ( cm ): 8.5 / 13.5.
Fa konstrukció: Kézikönyv.
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.