BergHOFF-Essentials 3 darabos kempingkészlet, rozsdamentes acél, fekete/ezüst

SKU: 3479587
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 December - 13 December
25452 Ft 34073 Ft RRP ?
  • Erre a termékre ingyenes a szállítás.
Leírás

20000070.png

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyha- és főzőedény-szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.


Termékleírás

Ha kempingezést tervezel, győződj meg róla, hogy minden szükséges tárgyat magaddal viszel. Ez a 3 darabos használati készlet egy praktikus kültéri kést, egy többfunkciós fejszét és egy hőtárolót tartalmaz, ami a minimum, ami egy emlékezetes kiránduláshoz szükséges.
A termékek szerkezeti felépítésének domináns anyaga rozsdamentes acél, a fogantyúk pedig puha tapintású polipropilénből készültek.


A készlet a következőket tartalmazza:

- 1x termikus palack - 1 l;

- 1x külső kés - 31,5 cm;

- 1x külső fejsze - 30,5 cm.


terméktípus: Védelmi panel.
Típus: Kemping.
Anyag: Polipropilén / rozsdamentes acél.
Szín: Fekete / Ezüst.
Hossz ( cm ): 30.5 / 31.5.
Kapacitás ( ml ): 1000.
Sport: Túrázás / kempingezés.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.