Zeller tárolóedény, üveg/rozsdamentes acél, 10x12.5 cm, átlátszó/ezüst

SKU: 3479702
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 04 Március - 12 Március
1719 Ft 3599 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a konyhai és háztartási cikkek, valamint a háztartás minden területén, a munkaasztaltól a gyermekszobáig élő kiegészítők Zeller szakmája és szenvedélye.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" értékesítési vállalatként alapított termékválaszték az ajándéktárgyakra és a természetes anyagokból, például fából és parafából készült praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt, és továbbra is olyan hasznos és szép dolgokra összpontosítva, amelyek örömöt, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, a vállalat szakosodása a mai széles termékválasztékra az évek során alakult ki.

Termékleírás
 

Zeller tárolóedények, üvegből és rozsdamentes acél fedéllel, menetzárással.

Méretek:
 • 10,5x12,5 cm - 650 ml;
 • 10,5x17,5 cm - 1000 ml;
 • 10,5x22,5 - 1400 ml.
Kapacitás ML: 650.
terméktípus: Címzett.
Típus: Élelmiszer-tárolás.
Anyag: Rozsdamentes acél / üveg.
Alak: Kerek.
Colour_52: Átlátszó / Ezüst.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 10x12,5
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.