Zeller tapas tálalótál, bambusz/pala, 40x19x1,5 cm, barna/fekete

SKU: 3479730
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Március - 11 Március
3714 Ft 6803 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a konyhai és háztartási cikkek, valamint a háztartás minden területén, a munkaasztaltól a gyermekszobáig élő kiegészítők Zeller szakmája és szenvedélye.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" értékesítési vállalatként alapított termékválaszték az ajándéktárgyakra és a természetes anyagokból, például fából és parafából készült praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt, és továbbra is olyan hasznos és szép dolgokra összpontosítva, amelyek örömöt, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, a vállalat szakosodása a mai széles termékválasztékra az évek során alakult ki.


Termékleírás
 

• A tányér egy fogantyúval ellátott bambusz aprítóból és egy pala tálalódeszkából áll.

• Kettős hasznossággal rendelkezik, mind az ételek szeletelésére / aprítására, mind az ételek tálalására a tányéron lévő asztalnál.


Anyag: Bambusz / pala.
Kezelje Az Anyagot: Bambusz.
Tálca anyaga: Pala.
Szín: Fekete/Barna.
Fogantyú színe: Barna.
Tálca színe: Fekete.
Alak: Négyszögletes.
Méret ( cm ): 40 x 19 x 1,5.
Hossz ( cm ): 40.
Szélesség ( cm ): 1.5.
Magasság ( cm ): 19.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
terméktípus: Tálaló tál.
Típus: Tapas.
Hasonló termékek
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.