Hagymatároló edény Zeller-Classic Home, fém, 13.7x18.4 cm, szürke

SKU: 3479770
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 Július - 01 Augusztus
5054 Ft 5350 Ft (-5%) ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a konyhai és háztartási cikkek, valamint a háztartás minden területén, a munkaasztaltól a gyermekszobáig élő kiegészítők Zeller szakmája és szenvedélye.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" értékesítési vállalatként alapított termékválaszték az ajándéktárgyakra és a természetes anyagokból, például fából és parafából készült praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt, és továbbra is olyan hasznos és szép dolgokra összpontosítva, amelyek örömöt, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, a vállalat szakosodása a mai széles termékválasztékra az évek során alakult ki.

Termékleírás

A sokoldalú hagyma szinte minden sós étel összetevőinek listáján szerepel. Ezért mindig érdemes otthon tartani ezt a zöldséget.  

A hagymát azonban a megfelelő környezetben kell tárolni: A hosszabb tárolás érdekében a hagymát sötét, száraz és hűvös helyen tárolja. 

Ezzel a tárolódobozzal könnyedén teljesítheti a zöldségek kívánságait, és ugyanakkor szép dekorációt kaphat az otthonnak. A szürke tárolódoboz légnyílásokkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a szükséges légcserét. 


terméktípus: Címzett.
Típus: Élelmiszer-tárolás.
Anyag: Fém.
Fedőanyag: Fém / szilícium.
Szín: Szürke.
Borító színe: Szürke.
Alak: Kerek.
Méret ( cm ): 13.7 x 18.4.
Magasság ( cm ): 18.4.
Átmérő ( cm ): 13.7.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 13.7 x 18.4
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.
A felület sütiket használ.