5 Zeller fürdőszobai kiegészítőből álló készlet, kerámia / rozsdamentes acél, fehér / ezüst

SKU: 3479784
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 11 December - 19 December
11919 Ft 20981 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a konyhai és háztartási cikkek, valamint a háztartás minden területén, a munkaasztaltól a gyermekszobáig élő kiegészítők Zeller szakmája és szenvedélye.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" értékesítési vállalatként alapított termékválaszték az ajándéktárgyakra és a természetes anyagokból, például fából és parafából készült praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt, és továbbra is olyan hasznos és szép dolgokra összpontosítva, amelyek örömöt, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, a vállalat szakosodása a mai széles termékválasztékra az évek során alakult ki.


Termékleírás


A készlet kerámiából és rozsdamentes acélból készült, modern dizájnnal minden fürdőszobában megtalálható.


A készlet tartalma:

• 1 x WC-kefe 10,5x32 centiméter;
• 1 x szilárd szappantartó 11 x 8 x 2,5 centiméter;
• 1 x fogkefetartó 6,5 x 10,5 centiméter;
• 1 x Különböző fürdőszobai tárgyak támogatása 6,5 x 10,5 centiméter;
• 1 x folyékony szappanadagoló 7 x 17 cm.
 

 


Hasonló termékek
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.