Zeller-Bony kihúzható kádtartó, műanyag, 55-78.4x17.3x6.5 cm, fehér

SKU: 3479790
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 26 Június - 04 Július
6946 Ft 9698 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Több mint 30 éve a konyhai és háztartási cikkek, valamint a háztartás minden területén, a munkaasztaltól a gyermekszobáig élő kiegészítők Zeller szakmája és szenvedélye.
Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" értékesítési vállalatként alapított termékválaszték az ajándéktárgyakra és a természetes anyagokból, például fából és parafából készült praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.
A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt, és továbbra is olyan hasznos és szép dolgokra összpontosítva, amelyek örömöt, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, a vállalat szakosodása a mai széles termékválasztékra az évek során alakult ki.

Termékleírás
 

Ez a kiváló minőségű állvány könnyen elhelyezhető a kád felett, így a pihentető fürdő során felveheti tartozékait.

Így a bor, a kedvenc könyved, samponod és még sok minden más mindig kéznél lesz.
Hasonló termékek
Zeller
A Zeller konyha egy kiváló minőségű alapanyagokból készült, ellenálló és tartós kellékekkel felszerelt, praktikus és funkcionális német konyhát jelent. A Zeller specialistái klasszikus és minőségi alapanyagokból készült, aprólékosan kidolgozott termékekkel szeretnék megörvendeztetni vásárlóikat, megosztani velük a szép dolgok iránti szenvedélyüket és felszerelni konyháikat hasznos kiegészítőkkel.
A felület sütiket használ.