BergHOFF-Gem kávé/tea készlet, porcelán, fehér/arany

SKU: 3479800
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 16 április - 24 április
8190 Ft 8498 Ft (-3%) ?
Leírás

A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely olyan kifinomult konyhai kialakításokat készít, gyárt és forgalmaz, amelyek a mindennapi főzés élményét nyújtják. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti éles szemünk olyan termékeket eredményezett, amelyeket mind esztétikájuk, mind funkcionalitásuk miatt ajánlottak és díjaztak. A BergHOFF egy világméretű hálózaton keresztül forgalmazott márka, amely minden konyhába elhozza a dizájnt és az innovációt.
A BergHOFF nem csak egy újabb konyhai és főzőedény szállító, a kezdeti vázlattól a végtermékig, a BergHOFF a minőségi termékek teljes skálájával kínálja a teljes főzési élményt.

Termékleírás

Itt az ideje a kávénak vagy a teának? Akkor ez a 3 darabos tálalószett pont megfelelő!
Az arany ékezetek azonnal bájt kölcsönöznek italának, így stílusosan élvezheti kedvenc italát. A porcelán mosogatógépben mosható, így használat után a könnyű tisztítás érdekében egyszerűen beteheti a gépbe.


Egyedi jellemzők:

- Hozzáillő tányér az elegáns megjelenéshez;
- Mosogatógépben mosható;
- Kiváló minőségű porcelán;
- Jól tartja a hőt;
- Elegáns kialakítás.


A készlet tartalmazza:

- 1x bögre - Ø 9 x 9 cm - 0,33 l;
- 1x pohár - Ø 9,5 x 5,5 cm - 0,22 l;
- 1x csészealj - Ø 15,5 x 1 cm.


Szín: Fehér arany.
terméktípus: Szett.
Típus: Kávé/teaszolgáltatás.
Anyag: Porcelán.
Szín: Fehér arany.
Méret ( cm ): 9 / 9.5 / 15.5 x 9 / 5.5 / 1.
Magasság ( cm ): 9 / 5.5 / 1.
Átmérő ( cm ): 9 / 9.5 / 15.5.
Kapacitás ( ml ): 330 / 220.
Tömeg ( kg ): 0.99.
Fa konstrukció: Kézi / Automatikus.
Hasonló termékek
BergHOFF
A BergHOFF egy olyan nemzetközi márka, amely több mint 60 országban jelen van, és amely kifinomult konyhai terveket hoz létre, gyárt és forgalmaz, amelyek előnyt jelentenek a mindennapi főzési élményben. A főzés iránti szenvedélyünk és a részletek iránti figyelem olyan termékeket eredményez, amelyeket esztétikájukért és funkcionalitásukért ajánlottak és díjaztak. A globális hálózaton keresztül terjesztett BergHOFF az a márka, amely designt és innovációt hoz minden konyhába. A BergHOFF a megfizethető minőséget és dizájnt jelenti.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.