Carl Schmidt Sohn steak villa, acél, 30 cm, ezüst/fekete

SKU: 3479885
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 23 Május - 31 Május
4831 Ft 9035 Ft RRP ?
Leírás

Unknown Image

Carl Schmidt Sohn márka 1829-ből
Egy márka, amely kardokat kezdett gyártani.

A Wupper folyó partján, Kölntől 30 km-re északkeletre található Solingen városát 1374-ben alapították. A pengegyártási tanúsítványairól híres, 120 000 lakosú város 1829 óta ad otthont a Carl Schmidt Sohn márkának.

A vasérc jelenléte Köln városa (Németország leggazdagabb kereskedelmi központja) közelében azt jelentette, hogy Solingen gyorsan fémmegmunkáló központtá vált. A tizennegyedik században kiváló minőségű kardpengéket gyártottak itt, és Solingent arra szerződtették, hogy minden kardját és fegyverét Kölnben értékesítse, ahol az eladott fogantyúkat és kész fegyvereket rögzítették. A tizennegyedik század végétől és a tizenötödik század elejétől Solingen környékén kovácsolvasztókat találtak, ami növelte Solingen hírnevét, mint Észak-Európa kovácsközpontja. A solingeni kardok olyan helyeken jelentek meg, mint a Brit-szigetek angolszász királyságai. Észak-Európa nagyra értékelte a Solingen által gyártott fegyverek minőségét, és az egész európai kontinensen forgalmazták.

Napóleon, aki rövid ideig uralkodott Solingenben, amíg 1815-ben lemondott a waterlooi csata után, eltörölte a kereskedelmi céhek monopóliumait. Solingen kard- és evőeszközipara gyorsan növekedett, bár Napóleon Bonaparte francia császár megakadályozta. Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte meg a kardgyártást. 1830-ra a termelés elérte a heti 2000 kardot, és több mint 100 kovács, köszörű és munkás volt. Mivel Németország gyorsan az ipari szerszámok gyártásának melegágyává vált, Carl Schmidt Sohn 1869-től késeket, evőeszközöket, borotválkozó pengéket, ollókat és zsebkéseket is gyártott. Ahogy nőtt a külföldi kések iránti kereslet, Carl Schmidt Sohn elkezdte növelni a késgyártást. és kevesebb olló és borotva. A századforduló óta a legtöbb Carl Schmidt Sohn kést Európa-szerte exportálták.

Azóta Carl Schmidt Sohn a Solingen városában hosszú távú gyártási múltra visszatekintő kiváló minőségű kések és étkészletek gyártásában elért kiválóságáról ismert. Ma Solingen továbbra is a kések központja Németországban, ahol a német kések mintegy 90% -át gyártják.

Már 1928-ban nagy sikerrel értékesítettek olyan híres késes termékcsaládokat, mint a "Continental", a "Solingia" vagy a "La Casita". Az 1829 több mint 180 éve foglalkozik kések fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.

Termékleírás

Nagy steak villa kovácsolt acélból és fekete ebonit fogantyúból. Hosszúság 30 cm.


terméktípus: Villa.
Típus: Steak.
Anyag: Acél.
Kezelje Az Anyagot: Ebonit.
Colour_52: Ezüstszín.
Fogantyú színe: Fekete.
Méret ( cm ): 30.
Hossz ( cm ): 30.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn 1829-ben kezdte el a kard gyártást. 1830-ig a gyártás heti 2000 kardot, és több mint 100 kovácsot, darálót és munkást alkalmazott. Mivel az ipari szerszámgyártás gyorsan melegágyává váló Németországban Carl Schmidt Sohn késeket, evőeszközöket, borotvapengéket, ollót és zsebkéseket is gyártani kezdett 1869-től. Amint a tenger iránti kereslet a kések iránt nőtt, Carl Schmidt Sohn növelni kezdte a kések gyártását és kevesebb olló és borotva. Már a századfordulón a Carl Schmidt Sohn kések többségét Európába exportálták. Azóta Carl Schmidt Sohn kiváló minőségi kések és evőeszközök gyártásának kiválóságáról ismert, hosszú távú gyártástörténet alapján Solingen városában. Ma Solingen továbbra is Németország késközpontja, ahol a német kések körülbelül 90% -át gyártják. Már 1928-ban Európában nagy sikerrel értékesítették azokat a híres kés termékcsaládokat, mint a „Continental”, „Solingia” vagy „La Casita”. 1829 több mint 180 éve foglalkozik a kés fejlesztésével és gyártásával, és folyamatosan javította a forma és a funkció kombinációját.
Acest site utilizează cookie-uri.