Judge fokhagymanyomó, rozsdamentes acél, 18,5x4,5 cm, ezüst színű

SKU: 3480088
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 22 április - 30 április
3100 Ft 3201 Ft (-3%) ?
Leírás

A Bíró tökéletes választás a mindennapi főzéshez.

A Bristolban tervezett és az Egyesült Királyságban és világszerte a Horwood Homewares által forgalmazott, több mint ezer konyhai tartozékot tartalmazó portfólióval a márka átfogóan lefedi a főzéssel, sütéssel, ételkészítéssel vagy tálalással kapcsolatos mindennapi konyhai eszközökkel kapcsolatos feladatokat.

A Judge 1898-ban indult útjára, és mára több ezer család konyháját szerelte fel sikeresen az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt. A márka hosszú múltja és kiváló hírneve a minőségről, a kiváló fogyasztói élményről és a hagyományos családi értékekről tanúskodik.

Termékleírás

Bíró rozsdamentes acél fokhagymanyomó, mérete 18,5 x 4,5 cm.

A kiváló minőségű és ellenálló anyagból készült prés hosszú távú használatra lett tervezve, mivel nehezen sérül, könnyen kezelhető és minden alkalommal hatékony eredményt ad.

Segítségével a fokhagyma minimális erőfeszítéssel préselhető.


terméktípus: Prés.
Típus: Fokhagyma.
Anyag: Rozsdamentes Acél.
Kezelje Az Anyagot: Rozsdamentes Acél.
Colour_52: Ezüstszín.
Fogantyú színe: Ezüstszín.
Méret ( cm ): 18.5 x 4.5.
Hossz ( cm ): 18.5.
Szélesség ( cm ): 4.5.
Fa konstrukció: Kézi mosás.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Méret 18.5 x 4.5

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.