Spectrum Szőnyeg 66x300 cm

SKU: 3511060
  • Gyors kiszállítás
Előnyök:
  • 881.7 Vivre pont i
  • Ingyenes szállítás az egész országban az előre fizetett rendelések esetén 40000 Ft.
29390 Ft
Elkelt
Leírás
  • Gyártási folyamat: Géppel készült
  • Használható padlófűtéses felületeken is: igen
Műszaki adatok
Title
Value
Méret
66x300 cm (hosszúság 300 cm/szélesség 66 cm/magasság 1.1 cm)
Súly:
4.7 Kg
Anyag:
100% polipropilén, Anyag sűrűsége (gsm): 2350
Szín:
többszínű
Használható padlófűtéses felületen
igen
Szőnyeg forma
futószőnyeg
Szőnyeg minta
absztrakt mintás
Szőnyeg gyártási folyamata
géppel szőtt
Gyerek design
nem
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
Dokumentumok
Felnyitás után, tekerje ki újra a szőnyegét, és hagyja meleg helyiségben 24 óráig, mielőtt a helyére tenné. Ez segít csökkenteni a ráncolódást és a göndörödést a csomagolásból . Használjon csúszásgátló alátétet, amely segít a szőnyeg egy helyben tartásában, és további védelmet nyújt a kemény padlók számára . Mielőtt bármilyen tisztítószert használna a szőnyegen, teszteljen először egy nem feltűnő területet a színtartóság szempontjából . Ne húzza ki a laza szálakat, kérjük, óvatosan vágja le ollóval az eltávolításhoz . Kerülje a hosszan tartó közvetlen napfény hatását, mivel ez egyes színezékek fakulásához vezethet . Rendszeresen fordítsa szőnyegét az egyenletes kopás érdekében . A kiömlött anyagokat azonnal tiszta, tiszta, fehér ruhával törölje le - ne dörzsölje . Kis mennyiségű szál veszteség normális egy új szőnyegen . A szőnyeg elkészítéséhez latexet használtak. Porszívózható. Fehérítő használható: nem
Szárítógépben szárítható: nem
Professzionálisan tisztítható: nem
Gépi mosás: nem
Kézi mosás: nem
Flair Rugs
A Flair Rugs brit szőnyeggyártó márka 1984-ben jött létre, ma pedig az egyik piacvezető márka. A tökéletes kivitelezés részletekbe menő, aprólékos, gondos munka eredménye. Szőnyegeinek sokféleségével igyekszik minden beltérnek felkínálni a megfelelő darabot. A Flair Rugs nemcsak követi a trendeket, hanem egyike az irányadó márkának nemcsak Nagy-Britanniában, hanem annak határain túl is.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.