ROLIFE® DG147 DIY 3D PUZZLE - MINIBÁR

SKU: 3672679
  • Brand: Rolife
  • Forgalmazza és Szállítja: KIDTECH
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 24 április - 25 április
20655 Ft
Leírás

Fejlessze készségeit a saját minibár építésével. Lenyűgöző és egyedi termék.

Ez a készlet gyermekek és felnőttek számára egyaránt ajánlott.

A miniatűr DG147 DIY modell egy minibárt reprodukál. Ez a Robotime által a Rolife márkanév alatt tervezett és gyártott termék egy olyan modell, amely számos alkatrész felhasználásával összeszerelhető; ezek közül az alkatrészek közül sok nagy pontossággal lett vágva lézertechnológiával a tökéletes illeszkedés érdekében.


Ez a 3D DIY puzzle a játékok / oktatási termékek kategóriájába tartozik, amelyeknek az a szerepe, hogy serkentik a képzeletet, a kreativitást, miközben javítják az érzékszervek fejlődését.


A termék ideális ajándék gyerekeknek és felnőtteknek különféle alkalmakra, valamint különféle családi szórakoztató tevékenységekhez is használható.


Ennek a terméknek a megvalósítása különféle tevékenységeket foglal magában, mint például: festés, varrás, ragasztás, összeszerelés, díszítés stb. A legtöbb kiegészítőt és sok miniatűr bútort Ön építi/szereli össze, sőt a készlet egyes elemei akár személyre is szabhatók.


Összeszerelés után a termék dekorációként használható otthonában.


tartozékokat tartalmaz, LED lámpát, különböző anyagokból készült alkatrészeket (vászon, fém, papír, műanyag, fa)

finom, különleges részletek, nagyon nagy pontossággal (bútordarabok és dekorációk stb.)

összeszerelés: az érintettek képességeitől függően ez a készlet akár 24 órát is igényelhet különféle tevékenységeket; A termék elkészítésekor a legfontosabb szempont a türelem és a részletekre való odafigyelés – a végeredmény biztosan meg fogja lepni!

türelem és ügyesség kell hozzá, de nem nehéz

méretek összeszerelés után: 222 x 159 x 190 mm

súlya körülbelül 0,9 kg

egyértelmű ikonokkal ellátott kézikönyvet tartalmaz

tanúsítás: EN71, CE, FSC, FCC, UKCA

14 év feletti gyermekeknek, felnőtteknek ajánlott

a kényesebb alkatrészek több figyelmet igényelnek az összeszereléskor, ne csüggedjen, ha megsérül az alkatrészek, használja a képzeletét a probléma megoldásához

a termékhez 2 db CR2032 modell 3V lítium elem szükséges (nem része a csomagnak) FIGYELEM: apró alkatrészeket tartalmaz, 3 éven aluliak számára nem ajánlott.

Hasonló termékek
Műszaki adatok
Ajánlott: 3 éven felül
Súly: 0,850 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.