Tejpor tartály, 0+ hónap, MCT 37048

SKU: 3676310
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 03 április - 05 április
Előnyök:
  • 89.43 Vivre pont i
2981 Ft 3040 Ft (-1%) ?
Leírás

Tejpor tartály
- 3 rekesz a tejpor biztonságos, higiénikus tárolására
- A különböző rekeszekből származó por összekeverése nem lehetséges az átlátszó forgó burkolatnak köszönhetően, amely pontos elhelyezést tesz lehetővé
- Kompakt méretek, bármilyen zsebben elfér
- Világoskék, átlátszó színben kapható
- Kiváló minőségű anyagokból készült termék, BPA mentes, ftalát mentes, PVC mentes

Méretei 9 x 6 cm.

Ajánlott életkor 0 hónapos kortól


Ean: 9400000111781.
Gyártó: PIN kód.
Raktár helye: MCT-ABI.
Jótállási idő (hétfő): 1 db.
Műszaki adatok
Súly: 0,100 Kg
NIP
A legrégebbi cumigyártóként Németországban, a NIP márka "Made in Germany" minőségű termékeket forgalmaz több, mint nyolcvan éve, legalább harminc ország piacain, klinikáin és kórházaiban.1932 óta a NIP tudósokkal és orvosokkal dolgozik együtt a legújabb technológiák kialakításában. Mindegyik terméke maximális biztonságot és minőséget garantál, és rendszeres vizsgálatoknak van alávetve saját laboratóriumokban és független intézményekben egyaránt. A gyártó sok évnyi tapasztalata meggyőz minket arról, hogy a NIP termékek azok, amelyekre a gyerekünknek szüksége van.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.