5 színes rövidfarkú teáskanál készlet csecsemőknek, 4+ hónapos, nip 37078

SKU: 3676318
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 19 április - 23 április
2347 Ft 2694 Ft RRP ?
Leírás

A Nip etetőkanalak ergonomikus kialakítású fogantyúval rendelkeznek, amelyet csecsemők és felnőttek egyaránt könnyen és biztonságosan megfoghatnak®. A kanál rugalmas és ívelt fogantyúja lehetővé teszi a könnyű táplálékfelvételt. A kanál keskeny formája tökéletesen illeszkedik a baba kis szájába, és a puha, lekerekített hegy védi a baba érzékeny szájpadlását is. Különböző vidám színekben kapható, és dombornyomott szimbólumokkal a fogantyúkon a napi étkezési szórakozáshoz: alma, gomba, csillag, szív, mancs, felhő vagy nap.
Robusztus, élelmiszer-biztonságos műanyagból készültek, nem tartalmaznak BPA-t, PVC-t vagy melamint. Szagtalanok és könnyen moshatók mosogatógépben. Nagyon praktikusak, nagyszerűek piknikezéshez, kirándulásokhoz vagy otthoni használatra, és a kicsik imádni fogják őket.
Mint minden nip® termék, a kanalak is teljes egészében Németországban készülnek kiváló minőségű, nem mérgező polipropilénből (PP), és az EN 14372 biztonsági szabvány szerint tanúsítottak.
Mottója szerint "A családoktól a családokig", a nip® Németország legrégebbi cumigyártója, és az elmúlt 90 évben magas minőségi színvonalával és intelligens termékeivel elnyerte ügyfelei bizalmát. Az elégedett családok és a boldog babák elsőbbséget élveznek a csípés® szempontjából, csakúgy, mint a biztonságos, funkcionális és kiváló minőségű termékek.

Termékjellemzők:
    • 5 rövid farok teáskanál készlet csecsemőknek, ideális üvegekhez;
    • Az ergonomikus alakú farok segít a babának, hogy jól megragadja a kanalat a kezében;
    • A kanál rugalmas és ívelt fogantyúja lehetővé teszi az étel könnyű bevitelét;
    • A kanál keskeny alakja szorosan illeszkedik a baba kis szájába.
    • A kanál puha hegye védi a baba érzékeny száját.
    • A fogantyúkon dombornyomott szimbólumok minden étkezést szórakoztatóvá tesznek a gyermekek számára;
    • Rendkívül könnyű és ellenálló;
    • Szagtalan és mosogatógépben mosható;
    • 4 hónapos kortól ajánlott;
    • 100%-ban Németországban készült, kiváló minőségű polipropilénből (PP), BPA-, ftalát- és PVC-mentes;
    • EN 14372 biztonsági szabvány szerint tanúsítva.


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,150 Kg
NIP
A legrégebbi cumigyártóként Németországban, a NIP márka "Made in Germany" minőségű termékeket forgalmaz több, mint nyolcvan éve, legalább harminc ország piacain, klinikáin és kórházaiban.1932 óta a NIP tudósokkal és orvosokkal dolgozik együtt a legújabb technológiák kialakításában. Mindegyik terméke maximális biztonságot és minőséget garantál, és rendszeres vizsgálatoknak van alávetve saját laboratóriumokban és független intézményekben egyaránt. A gyártó sok évnyi tapasztalata meggyőz minket arról, hogy a NIP termékek azok, amelyekre a gyerekünknek szüksége van.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.