3 db-os MCT Eat Green 37066 babakanál készlet

SKU: 3676324
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 06 Június - 08 Június
2658 Ft 3323 Ft RRP ?
Leírás

Eljött az ökológiai, innovatív termékek ideje, hogy az ételhez használt kanalak ne csak kanalak legyenek. A nip® Eat Green kanalai kiváló minőségű szerves anyagokból, több mint 94%-ban megújuló alapanyagokból (cukornádból nyert bio-polietilénből) készülnek. A zöld csomagolás tartós és környezetre ártalmatlan, a papír 90% feletti arányban újrahasznosított kartonból készül.

A nip® Eat Green kanalai 4 hónapos kortól tökéletesek, ezért ideálisak az első étkezésekhez. A finom tónusú minimalista dizájn különösen népszerű, és tökéletesen alkalmazkodik az aktuális trendekhez.

Az Eat Green kanalak ergonomikus formájúak, lekerekített élekkel és meglehetősen puha hegyükkel védik a baba különösen érzékeny szájpadlását. A kanál keskeny formája tökéletesen illeszkedik a kisgyermek szájába.

A tömör, ütésálló anyag nem tartalmaz melamint, BPA-t vagy PVC-t. Mosogatógépben könnyen elmoshatók.

A kiváló minőséget a „Made in Germany” embléma garantálja.

A „Családoktól, családokért” mottója szerint a nip® márka különösen elkötelezett a természet és a következő generáció iránt. Ebből adódóan nagy hangsúlyt kap az ökológiai termékek fejlesztése, fenntartható anyagok és csomagolási megoldások felhasználásával. Ez az oka annak, hogy úgy döntött, hogy a nip® Green fenntartható és változatos választékát kínálja. Németország legrégebbi cumigyártójaként a nip® az elmúlt 85 évben elnyerte ügyfelei bizalmát magas minőségi szabványaival és intelligens termékeivel. A nip® számára az elégedett családok és a boldog babák a prioritás, valamint a biztonságos, funkcionális és kiváló minőségű termékek.


Ean: 9400000112665.
Gyártó: PIN kód.
Raktár helye: MCT-ABI.
Jótállási idő (hétfő): 1 db.
Műszaki adatok
Súly: 0,100 Kg
NIP
A legrégebbi cumigyártóként Németországban, a NIP márka "Made in Germany" minőségű termékeket forgalmaz több, mint nyolcvan éve, legalább harminc ország piacain, klinikáin és kórházaiban.1932 óta a NIP tudósokkal és orvosokkal dolgozik együtt a legújabb technológiák kialakításában. Mindegyik terméke maximális biztonságot és minőséget garantál, és rendszeres vizsgálatoknak van alávetve saját laboratóriumokban és független intézményekben egyaránt. A gyártó sok évnyi tapasztalata meggyőz minket arról, hogy a NIP termékek azok, amelyekre a gyerekünknek szüksége van.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.