2 darabos készlet Eat Green nyújtott tányérok gyermekételekhez, bioműanyag, mosogatógépben mosható, 4+ hónapos, nip 37068

SKU: 3676326
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 20 Június - 24 Június
5718 Ft 6566 Ft RRP ?
Leírás

A diverzifikáció most még színesebb ezzel a 4 hónaposnál idősebb csecsemőknek szánt tányérkészlettel. A vidám színek meghívják a babát az asztalra, és ezeken a tányérokon® szívesen látják az ételadagokat, amelyek könnyűek és könnyen tarthatók a kézben a meghosszabbított élek miatt. A lemez ívelt külső fala és lekerekített széle megkönnyíti a csecsemők etetését. A lemezek biztonságosak az élelmiszerek számára: nem tartalmaznak BPA-t, PVC-t vagy melamint. Az anyag nem törékeny, és a széle lekerekített a nagyobb biztonság érdekében. Könnyen moshatók mosogatógépben, vagy mikrohullámú sütőben melegíthetők. Nagyon praktikusak, egymásra rakhatók, így gyorsan és egyszerűen tárolhatók, ideálisak piknikekre vagy kirándulásokra.
A Nip's® Eat Green tányérok a szilárd élelmiszerekre való áttérés első termékcsaládjának részét képezik, nemcsak a gyermekek, hanem a környezet számára is barátságosak, kiváló minőségű szerves anyagokból készülnek, több mint 90% -ban minőségi megújuló nyersanyagokból (bioszénhidrátok és növényi olajok, pálmaolaj-mentesek), mégis mikrohullámú sütő- és mosogatógép-állóak. A környezetbarát csomagolás több mint 90%-ban újrahasznosított papírból készül.
Mint minden nip® termék, a lemezek teljes egészében Németországban készülnek, és az EN 14372 biztonsági szabvány szerint tanúsítottak.
Mottója szerint "Családról családra", a nip® márka különösen elkötelezett a természet és a következő generáció iránt. Következésképpen nagy jelentőséget tulajdonítanak a környezetbarát termékek fejlesztésének, fenntartható anyagok és csomagolási megoldások felhasználásával. Ezért döntött úgy, hogy fenntartható választékot kínál - zöld. Németország legrégebbi cumigyártójaként a nip® az elmúlt 90 évben magas minőségi színvonalával és intelligens termékeivel elnyerte ügyfelei bizalmát. Az elégedett családok és a boldog babák elsőbbséget élveznek a csípés® szempontjából, csakúgy, mint a biztonságos, funkcionális és kiváló minőségű termékek.

Termékjellemzők:
    • 2 db bioműanyagból készült lemezkészlet, >90%-ban megújuló nyersanyagokkal;
    • Bioszénhidrátokból és növényi olajokból készült műanyag, pálmaolaj nélkül;
    • Mikrohullámú sütő és mosogatógép ellenálló;
    • Legalább 90%-ban újrahasznosított papírból készült csomagolás;
    • Különösen könnyű és ellenálló, könnyen megbirkózhatnak a kemény leszállásokkal;
    • A lemez széles széle megkönnyíti a fogást;
    • Az ívelt külső fal és a lekerekített él megkönnyíti az élelmiszer kanállal történő eltávolítását;
    • Praktikus forma, lehetővé teszi az egymásra rakást a helytakarékosság érdekében;
    • Vidám design természetes színekben;
    • 4 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas;
    • Németországban készült kiváló minőségű, nem mérgező, BPA-mentes, PVC-mentes és melaminmentes anyagokból;
    • EN 14372 biztonsági szabvány szerint tanúsítva.
 


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,100 Kg
NIP
A legrégebbi cumigyártóként Németországban, a NIP márka "Made in Germany" minőségű termékeket forgalmaz több, mint nyolcvan éve, legalább harminc ország piacain, klinikáin és kórházaiban.1932 óta a NIP tudósokkal és orvosokkal dolgozik együtt a legújabb technológiák kialakításában. Mindegyik terméke maximális biztonságot és minőséget garantál, és rendszeres vizsgálatoknak van alávetve saját laboratóriumokban és független intézményekben egyaránt. A gyártó sok évnyi tapasztalata meggyőz minket arról, hogy a NIP termékek azok, amelyekre a gyerekünknek szüksége van.
A felület sütiket használ.