2 db-os tányérkészlet gyermekételekhez MCT Eat Green 37068

SKU: 3676326
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 03 április - 05 április
Előnyök:
  • 169.89 Vivre pont i
5663 Ft 5771 Ft (-1%) ?
Leírás

Eljött az ökológiai, innovatív termékek ideje, hogy az ételtányérok többé ne legyenek egyformák. A nip® Eat Green tányérjai kiváló minőségű szerves anyagokból, több mint 90%-ban megújuló nyersanyagokból (bio-szénhidrátok (beleértve a cukrot, keményítőt vagy cellulózt) és növényi olajokból (pálmaolaj nélkül) készülnek. A zöld csomagolás tartós és környezetre ártalmatlan, a papír 90% feletti arányban újrahasznosított kartonból készül.

A nip® Eat Green tányérjai 4 hónapos kortól tökéletesek kisgyermekek számára, ezért ideálisak az első étkezéshez. A finom tónusú minimalista dizájn különösen népszerű, és tökéletesen alkalmazkodik az aktuális trendekhez.

Az Eat Green tányér kis súlyú, lapos formájának és kiterjesztett éleinek, lekerekített éleinek köszönhetően könnyen fogható. A szilárd anyag nem tartalmaz melamint, BPA-t vagy PVC-t. Könnyen elmoshatók mosogatógépben, vagy mikrohullámú sütőben melegíthetők.

Az Eat Green tányérok nehezen törhetők, és könnyen ellenállnak a kemény ütéseknek. Nagyon praktikus, a tányérok egymásba rakhatók, így gyorsan és egyszerűen tárolhatók.

A kiváló minőséget a „Made in Germany” embléma garantálja.

A „Családoktól, családokért” mottója szerint a nip® márka különösen elkötelezett a természet és a következő generáció iránt. Ebből adódóan nagy hangsúlyt kap az ökológiai termékek fejlesztése, fenntartható anyagok és csomagolási megoldások felhasználásával. Ez az oka annak, hogy úgy döntött, hogy a nip® Green fenntartható és változatos választékát kínálja. Németország legrégebbi cumigyártójaként a nip® az elmúlt 85 évben elnyerte ügyfelei bizalmát magas minőségi szabványaival és intelligens termékeivel. A nip® számára az elégedett családok és a boldog babák a prioritás, valamint a biztonságos, funkcionális és kiváló minőségű termékek.


Ean: 9400000112757.
Gyártó: PIN kód.
Raktár helye: MCT-ABI.
Jótállási idő (hétfő): 1 db.
Műszaki adatok
Súly: 0,100 Kg
NIP
A legrégebbi cumigyártóként Németországban, a NIP márka "Made in Germany" minőségű termékeket forgalmaz több, mint nyolcvan éve, legalább harminc ország piacain, klinikáin és kórházaiban.1932 óta a NIP tudósokkal és orvosokkal dolgozik együtt a legújabb technológiák kialakításában. Mindegyik terméke maximális biztonságot és minőséget garantál, és rendszeres vizsgálatoknak van alávetve saját laboratóriumokban és független intézményekben egyaránt. A gyártó sok évnyi tapasztalata meggyőz minket arról, hogy a NIP termékek azok, amelyekre a gyerekünknek szüksége van.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.