Zajszűrő fejhallgató csecsemőknek, hallásvédő hatású, SNR 23, kék, ALPINE Muffy Baby Blue ALP24944

SKU: 3676328
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 16 Július - 18 Július
18533 Ft 21278 Ft RRP ?
Leírás

Az élet első hónapjaiban és éveiben a gyermekek hallása még mindig fejlődik és nagyon sérülékeny, ami azt jelenti, hogy fülük sokkal kevesebb hangot képes elviselni, mint egy felnőtté. A hang károsabb, mint gondolnád. Sok szülő rendszeresen hangos zajoknak teszi ki gyermekét anélkül, hogy észrevenné. A tanulmányok azt mutatják, hogy minden nyolcadik gyermek maradandó halláskárosodást szenved. A hangos zajok túlterhelést is jelenthetnek a gyermek számára, ezért stresszes lesz, és nehezen fog aludni és koncentrálni. Például az iskolaudvari zaj 85 dB vagy annál magasabb hangokat okozhat, és ha meghaladja a 80 dB-t, a zaj már káros lehet a hallásra. Az Alpine Muffy Baby fejhallgatót kifejezetten arra tervezték, hogy megvédje a csecsemők nagyon érzékeny hallását a káros és hangos zajoktól. Hangvédelmet nyújt gyengéd és biztonságos módon, az élet első napjaitól kezdve. A pánt soha nem túl szoros a baba fején, puha, rugalmas és könnyen állítható a tépőzáras záródásnak köszönhetően. Ne okozzon nyomást a baba fejére még alvás közben sem, így biztosítva a magas viselési kényelmet. A csecsemők zajszűrő fejhallgatója több réteg kényelmes habból készül, biztosítva az optimális illeszkedést és igazítást a fülek körül. A csúszásgátló szalag biztosítja, hogy a fejhallgató a helyén maradjon, míg az átlósan elhelyezett rugalmas szalag nem gyakorol nyomást a fontanelle-re. Könnyen tisztítható felső rétegével a Muffy Baby fejhallgató szuper higiénikus és tartós. Minden csomag tartalmaz egy puha és selymes Protect &; Go utazótokot a baba fejhallgatók praktikus és biztonságos tárolásához és szállításához.

 

Termékjellemzők

         · Kis méretű fülhallgató, kifejezetten gyermekek számára tervezve

         · Csecsemőknek és 36 hónapos korig ajánlott

         · Véd a káros zajok ellen anélkül, hogy nyomást gyakorolna a fejre

         · Tesztelt és tanúsított zajcsökkentés: SNR=23 dB

         Megakadályozza a zaj okozta túlzott stimulációt, és lehetővé teszi a zavartalan alvást utazás közben

         · Állítható, puha, csúszásmentes, levehető és mosható fejpánt

         · Az átlósan elhelyezett rugalmas szalag nem gyakorol nyomást a fontanelle-re

         A fülkapszulák ovális alakja kényelmes illeszkedést biztosít a csecsemők kis füléhez. A kapszulák belső felülete puha és finom, kellemes tapintásérzetet biztosít a baba fülével.

         • Tökéletesen alkalmazkodik a fej méretéhez, ahogy a baba növekszik, köszönhetően a tépőzárral állítható rugalmas támasztószalagnak. A két különálló fülkapszula így könnyen rögzíthető a pánthoz, és a megfelelő pozícióban rögzíthető, közvetlenül a baba füle felett.

         Nem okoz nyomást a baba fejére

         · Biztonságos és higiénikus használat

         · Bőrbarát anyagból készült

         · A külső réteg könnyen tisztítható 

         · A fülkapszulák külső héja törhetetlen anyagból készül

         · CE tanúsítvánnyal rendelkező gyermekek hallásvédelme (EN 352). Ez azt jelenti, hogy megfelel az Európai Unió összes jogi követelményének a biztonság, az egészség és a környezet területén.

         · A csomag alapfelszereltségként tartalmaz egy ingyenes Protect&Go tokot is a könnyű szállítás és higiénikus tárolás érdekében

        • Az ALPINE Hearing Protection – Hollandia gyártja, speciális gyártó, több mint 25 éves hagyománnyal a hallásvédő rendszerek terén


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,150 Kg
A felület sütiket használ.