Játszószőnyeg MCT 053 Farm autókkal

SKU: 3676391
  • Gyors kiszállítás
8140 Ft 11057 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

A Sun Baby játszószőnyeg ideális szőnyeg a kicsik számára. Elszigetelve a hideg talajtól - egy vékony habszivacs matrac elszigeteli a gyermeket a padlótól, így biztosak lehetünk benne, hogy gyermeke biztonságban érzi magát.

Biztonságos játszótér - biztonságos a gyerekek számára, a szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy a gyermek megcsúszik.

Oktató funkció - a játszószőnyeg nagyon jól fejleszti a vizuális érzéket, játék közben serkenti a gyermek képzeletét és érzékszerveit. A matracra erősített játékok ráadásul támogatják gyermeke játékát.A gyerek sok időt és sok évet tud eltölteni a szőnyegen, ez nem olyan, hogy egy év után ne lenne megfelelő a kicsinek.

Kényelem - a matrac nem gurul, miközben a gyerek játszik, összecsukva kis helyet foglal, nyaralásra vagy bármilyen más utazásra magaddal viheted, mert könnyen becsomagolható és tárolható táskában vagy hátizsákban.

A "Farm with cars" játszószőnyeg vékony habszivacsból készült, ezt a modellt sok olyan részlet jellemzi, amelyek sok órán át érdeklik a gyermeket. A szépen reprodukált utcák, házak, fák játék közben felkeltik a gyermek érdeklődését, fejlesztheti képzelőerejét és mindezeket az elemeket a játék során felhasználhatja.

A matrac tartalma: 4 autó - méretük az utcához igazodik a matracon, számos játékhoz használható a tanyalátogatás közben a matracon.

A matrac sokoldalúsága miatt más, otthon kéznél lévő játékokat is használhat.

Kor: 2 év+

A szőnyeg méretei: 80 x 120 cm

Doboz méretei: 45 x 4,5 x 42 cm


Ean: 9400000139150.
Gyártó: Hívd Babát.
Raktár helye: MCT-EDI.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a Vivre felület megfelelő működése, a Vivre felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.