Márvány edények, serpenyők és serpenyők készlet, 5 db, kovácsolt alumínium, Forest Line, Berlinger Haus, BH 7060

SKU: 3698830
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 05 December - 07 December
49996 Ft 60381 Ft RRP ?
Leírás

5 részes márványozott edény, serpenyő és serpenyő kovácsolt alumínium készlet, Forest Line, Berlinger Haus, BH 7060 ideális ajándék
A készlet a Berlinger Haus kiváló minőségű termékeit tartalmazza.
Ez a konyhai szett 5 darabot tartalmaz:
- 1x Berlinger Haus Forest vonal serpenyő: 24 cm x 4,8 cm; Kapacitás: 1,7 liter
- 1x Berlinger Haus Forest line serpenyő: 24 cm x 6,5 cm; Kapacitás: 2,3 liter
- 1x Berlinger Haus Forest sor edény: 24 cm x 11,8 cm; Kapacitás: 4,1 liter
- 1x Magas hőmérsékletnek ellenálló fedél
- 1x Műanyag burkolat
Az edénykészlet kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz a legmagasabb német szabványok szerint. Ezek a legmagasabb minőségű termékek, kovácsolt alumíniumból készülnek és 3 márványozott réteggel vannak borítva.
Bármilyen hőforráson használhatók, például gáz, elektromos, indukciós - gáztűzhelyen, tűzhelyen, indukciós főzőlapon, és hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez. Ugyanakkor az edények mosása és tisztítása könnyen elvégezhető manuálisan vagy mosogatógépben. A márványozott rétegeknek köszönhetően az ételeket egészséges módon készítik el, az étel nem igényel olajat a megfelelő főzéshez, és megőrzi ízét, intenzív aromáját és értékes tápanyagait a test számára.
A márványozott felület biztosítja az ellenállást az idő múlásával és az erdővonal megjelenését még intenzív használat esetén is.
A serpenyők és főzőedények elegáns, fa színű fogantyúkkal rendelkeznek.
A Berlinger Haus Forest Line márványozott edény és serpenyő készlet BH 7060 modellje ergonomikus és növeli a biztonságot használat közben. Színük kőszürke, fehér pontokkal.
Az edények készletében használt anyagok környezetbarátak.
Ideális ajándékként szakácsoknak, anyáknak, barátnőknek vagy feleségeknek.


Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.