Márványozott edények és serpenyők készlete, 10 db, kovácsolt alumínium, Black Rose Collection, Berlinger Haus, BH 6154

SKU: 3698853
  • Gyors kiszállítás
80635 Ft 97383 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Márványozott edények és serpenyők készlete, 10 db, kovácsolt alumínium, konyhai eszközök, Black Rose Collection, Berlinger Haus, BH 6154
Ideális edény- és serpenyőkészlet a konyhához, amely nem hiányozhat a háztartásból!
A készlet a Berlinger Haus kiváló minőségű termékeit tartalmazza.
Ez a konyhai szett 10 darabot tartalmaz:
- Berlinger Haus Black Rose Collection serpenyő tetővel: 20 cm x 10 cm; Kapacitás: 2,5 liter
- Fazék tetővel Berlinger Haus Black Rose kollekció: 24 cm x 12 cm; Kapacitás: 4,1 liter
- Fazék tetővel Berlinger Haus Forest vonal: 28 cm x 12,5 cm; Kapacitás: 6,1 liter
- 4 db konyhai eszköz (1 hőálló habpaletta, 1 hőálló poliamid merőkanál, 1 hőálló poliamid telefon, 1 téglalap alakú hőálló poliamid raklap.
Az edénykészlet kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz a legmagasabb német szabványok szerint. Ezek a legmagasabb minőségű termékek, kovácsolt alumíniumból készülnek és 3 márványozott réteggel vannak borítva.
Bármilyen hőforráson használhatók, például gáz, elektromos, indukciós - gáztűzhelyen, tűzhelyen, indukciós főzőlapon, és hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez. Ugyanakkor az edények mosása és tisztítása könnyen elvégezhető manuálisan vagy mosogatógépben. A márványozott rétegeknek köszönhetően az ételeket egészséges módon készítik el, az étel nem igényel olajat a megfelelő főzéshez, és megőrzi ízét, intenzív aromáját és értékes tápanyagait a test számára.
A márványozott felület biztosítja az ellenállást az idő múlásával és a Nergu Black Metallic vonal megjelenését még intenzív használat esetén is.
Az elemekben található burkolatok nagyon ellenállnak a magas hőmérsékletnek is.
A főzéshez használt edények és edények elegáns fekete fogantyúval rendelkeznek, rózsa betétekkel.
A termékek színe matt fekete.
A Berlinger Haus Black Rose Metallic Line BH 6154 márványozott edényei és serpenyői ergonomikusak és növelik a biztonságot használat közben. Színük matt fekete.
Az edények készletében használt anyagok környezetbarátak.
Ideális ajándékként szakácsoknak, anyáknak, barátnőknek vagy feleségeknek.


Products from the same brand
Products from the same seller
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.