Márványozott edények és serpenyők készlete, 10 db, kovácsolt alumínium, Black Rose Collection, Berlinger Haus, BH 6154

SKU: 3698853
  • Gyors kiszállítás
71907 Ft 102425 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Márványozott edények és serpenyők készlete, 10 db, kovácsolt alumínium, konyhai eszközök, Black Rose Collection, Berlinger Haus, BH 6154
Ideális edény- és serpenyőkészlet a konyhához, amely nem hiányozhat a háztartásból!
A készlet a Berlinger Haus kiváló minőségű termékeit tartalmazza.
Ez a konyhai szett 10 darabot tartalmaz:
- Berlinger Haus Black Rose Collection serpenyő tetővel: 20 cm x 10 cm; Kapacitás: 2,5 liter
- Fazék tetővel Berlinger Haus Black Rose kollekció: 24 cm x 12 cm; Kapacitás: 4,1 liter
- Fazék tetővel Berlinger Haus Forest vonal: 28 cm x 12,5 cm; Kapacitás: 6,1 liter
- 4 db konyhai eszköz (1 hőálló habpaletta, 1 hőálló poliamid merőkanál, 1 hőálló poliamid telefon, 1 téglalap alakú hőálló poliamid raklap.
Az edénykészlet kiváló minőségű alkatrészeket tartalmaz a legmagasabb német szabványok szerint. Ezek a legmagasabb minőségű termékek, kovácsolt alumíniumból készülnek és 3 márványozott réteggel vannak borítva.
Bármilyen hőforráson használhatók, például gáz, elektromos, indukciós - gáztűzhelyen, tűzhelyen, indukciós főzőlapon, és hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez. Ugyanakkor az edények mosása és tisztítása könnyen elvégezhető manuálisan vagy mosogatógépben. A márványozott rétegeknek köszönhetően az ételeket egészséges módon készítik el, az étel nem igényel olajat a megfelelő főzéshez, és megőrzi ízét, intenzív aromáját és értékes tápanyagait a test számára.
A márványozott felület biztosítja az ellenállást az idő múlásával és a Nergu Black Metallic vonal megjelenését még intenzív használat esetén is.
Az elemekben található burkolatok nagyon ellenállnak a magas hőmérsékletnek is.
A főzéshez használt edények és edények elegáns fekete fogantyúval rendelkeznek, rózsa betétekkel.
A termékek színe matt fekete.
A Berlinger Haus Black Rose Metallic Line BH 6154 márványozott edényei és serpenyői ergonomikusak és növelik a biztonságot használat közben. Színük matt fekete.
Az edények készletében használt anyagok környezetbarátak.
Ideális ajándékként szakácsoknak, anyáknak, barátnőknek vagy feleségeknek.


Kapacitás: 6,1 liter.
Gyártó: Berlinger Haus.
Terméktípus: Edények halmaza.
Szín: Fekete.
Anyag: Alumínium.
Raktár helye: MCT-G.H..
Ean: 4610000265871.
Hasonló termékek
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.