Sütőtálca palackfedéllel és gombos ízesítőrendszerrel, BerlingerHaus, Strong Mould Line, MCT-KL-112P, 32,5 x 20,7 x 11 cm

SKU: 3698901
  • Gyors kiszállítás
41084 Ft 49616 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Ideális serpenyőtálca palackfedéllel és gombízesítő rendszerrel, BerlingerHaus, Strong Mould Line, LP-KL-112P
Ez a termék elengedhetetlen a konyhában, mert az Aroma Knob rendszer segítségével kedvenc ételeit kedvenc ízével főzheti, így a steak íze lehet rum, bor, sör, kedvenc szósz vagy bármi, amit úgy dönt, csak be kell öntenie a speciális rendszerbe kedvenc ízét, és élvezze családjával egy nagyon jó és ízletes ételt.
A BerlingerHaus sütőtálcák a legszigorúbb német szabványok szerint készülnek, öntött alumíniumból, belül 3 márványozott réteggel burkolva. Bármilyen hőforrással működik (gáz, elektromos, indukciós), és mind a tűzhelyen, mind az indukciós főzőlapon használható, akár 35% -kal csökkentve az energiafogyasztást.
A márványozott rétegek miatt csak nagyon kis mennyiségben kell olajokat használni, így az étkezés egészséges, miközben az étel optimálisan elkészül, és a termék alján található minőségi réteg miatt az étel unfirom főz, mert a terméket kifejezetten a hő egyenletes eloszlására tervezték.
Az LP-KL-112P típusú Berlinger fedéltálca tisztítása kézzel és mosogatógépben is elvégezhető.
A felhasznált anyagok ECO-barátak.
Méretek: 32.5 x 20.7 x 11 cm.
A termék kapacitása 3,8 liter.


Products from the same brand
Products from the same seller
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.