Kerámia kerti dekoráció MCT Garden 27235, 15,5x18,5x26,3 cm

SKU: 3731627
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 27 Június - 01 Július
10566 Ft 12634 Ft RRP ?
Leírás
Description:

Kerti dekoráció, polirezin, nyúl, 15,5x18,5x26,3 cm


A kerti dekoráció szerepe a teret szépíteni, hatékonyabbá tenni, hogy a végeredmény egy varázslatos, élettel és színekkel teli földben valósuljon meg.

Amint a hőmérséklet emelkedik, a természet életre kel, és ahol több színre vágyunk, ott egy polirezin dekoráció teljesen megváltoztathatja a tájat. Még a kerteket is meg kell szépíteni, és mivel egyediek akarunk lenni, a legkülönfélébb dekorációkból keresünk modelleket, amelyek kihozzák a mi kis mennyországunk szépségét.

A kerti dekorációt ellenálló anyagokból készítik, majd finoman kidolgozzák és festékkel borítják, hogy a színe idővel életben maradjon, még külső éghajlati tényezők (nap, szél, eső, hó, fagy) után is.

Az anyag, amelyből a dekoráció készül, a polirezin egy nagyon jó ellenálló képességgel rendelkező anyag, amely jobb minőségű, mint más típusú anyagok.

Az anyag alapvető kritériumai a tartósság, az idővel szembeni ellenálló képesség kémiai szempontból és a mechanikai ellenállás. Ily módon a dekoráció örömmel tölti meg a teret, igazi színfolt a zöld árnyalatban a kertben.

Egy ilyen dekoráció bárhol könnyen elhelyezhető, és szükség esetén mozgatható. Ha hideg időszakban beltérbe, garázsba vagy tárolóhelyiségbe szeretné költöztetni, akkor ebben a viszonylag kis súlya segít.

A kerti dekoráció vicces és aranyos, és ihletett ajándék is lehet szeretteinek.

Élénk színei és vidám mintája arra ösztönöz, hogy minél jobban elhelyezze, hogy gyönyörködjön a nézők szemében.

Ezzel a dekorációval ugyanakkor igazán egyedi térré varázsolhatja kertjét, kiegészítve a kültéri virágokkal és kiegészítőkkel.

Műszaki adatok:

  • Hossza: 15,5 cm
  • Szélesség: 18,5 cm
  • Magasság: 26,3 cm
  • Anyaga: polirezin


Terméktípus: Kerti dekoráció.
Szín: barna.
Anyag: Polyirasin.
Használt: Roomline.
Raktár helye: MCT-ART.
Gyártó: Artol.
Csomagolás: 1.0000000000.
Ean: 9400000376364.

Material:
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
A felület sütiket használ.