Kerti dekoráció, fém, egér vödörrel, 26x18x53 cm

SKU: 3731641
  • Gyors kiszállítás
  • Még 3 darab érhető el
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 29 Július - 31 Július
14100 Ft 16859 Ft RRP ?
Leírás

Kerti dekoráció, fém, egér vödörrel, 26x18x53 cm


A kerti dekorációk szerepe a tér szépítése és hatékonyabbá tétele, hogy a végeredmény élettel és színekkel teli területen valósuljon meg.

Az emelkedő hőmérséklet miatt a természet életre kel, és ahol extra színre vágyunk, egy kerti dekoráció teljesen megváltoztathatja a tájat. Még a kerteket is meg kell szépíteni, és mivel egyediek akarunk lenni, a legkülönfélébb dekorációs modelleket keressük, hogy kiemeljük a mennyország kis sarkának szépségét.

A fém dekorációk kifinomultak, elegánsak és rendkívül ellenállóak az anyag miatt, amelyből készültek. Ezenkívül a kerti dekorációhoz igazított különböző formák segítenek megtalálni a megfelelő helyet, ezáltal szépítve a kertben lévő zöldterületet.

Ezeket a fém dekorációkat egyre gyakrabban kezdték használni, mert ellenállnak a mechanikai ütéseknek, ütéseknek vagy baleseteknek. 

A fém dekorációk választéka lehetőséget ad arra, hogy egy kis örömet adjon kertjének, és néhányuknak gyakorlati jelentősége is van. Néhány fém dekoráció különböző karakterek formájában jön létre, és emellett lehetőséget ad arra, hogy kiemelje kedvenc növényeit.

Ezeknek a dekorációknak a mérete lehetővé teszi, hogy könnyen elhelyezhesse őket, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el, és anélkül, hogy nagy mennyiségű árnyékot tartana fenn, ami befolyásolja a szomszédos növények növekedését.

A stabil és biztonságos fém dekorációk segítenek létrehozni egy egyedi és barátságos teret, egy igazi mesebeli környezetet a nyár közepén. 

A fém kerti díszek könnyen tisztíthatók (kerti víztömlővel is tisztíthatók), és nagyon jól ellenállnak a kültéri környezeti feltételeknek (eső, szél, hó, erős nap stb.).

A festék kiváló minőségű, jól ellenáll az UV sugárzásnak.

Az egyszerű, gyerekes vagy elegáns modellek egyaránt megadják kertjének a kívánt egyediséget és szépséget. 

A kerti dekoráció alakja lehetővé teszi , hogy fazékként használják, így színes virágokkal díszíthetik .

Előírások:

  • Hosszúság: 26 cm
  • Szélesség: 18 cm
  • Magasság: 53 cm
  • Anyaga: fém


Hasonló termékek
A felület sütiket használ.