MCT Kerti fém kerti dekoráció, Zöld, 23x62x43 cm

SKU: 3731642
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 27 Június - 01 Július
21523 Ft 25734 Ft RRP ?
Leírás

Kerti dekoráció, metál, zöld páva, 23x62x43 cm


A kerti dekoráció szerepe a tér szépítése, hatékonyabbá tétele, hogy a végeredmény élettel és színekkel teli területen öltsön testet.

A hőmérséklet emelkedésével megelevenedik a természet, és ahol több színt szeretnénk, ott egy kerti dekoráció teljesen megváltoztathatja a tájat. Még a kerteket is meg kell szépíteni, és mivel egyediek akarunk lenni, keressük a legkülönfélébb dekorációs modelleket, amelyek kihozzák a mi kis mennyországunk szépségét.

A fém díszítések kifinomultak, elegánsak és különösen ellenállóak az anyagnak köszönhetően, amelyből készültek. Emellett a különböző formák, kerti környezethez igazítva segítenek megtalálni a számukra megfelelő helyet, így szépítve a kert zöldfelületét.

Ezeket a fém dekorációkat egyre gyakrabban kezdték használni, mert ellenállnak a mechanikai ütéseknek, ütéseknek vagy baleseteknek.

A fémdekorációk választéka lehetőséget ad arra, hogy egy kis örömet varázsoljon kertjébe, és némelyiknek gyakorlati jelentősége is van. Egyes fémdíszek különböző karakterek formájában készülnek, és emellett lehetőséget kínálnak kedvenc növényeinek kiemelésére.

Ezeknek a dekorációknak a méretei lehetővé teszik, hogy könnyen elhelyezhetők legyenek, anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának el, és nem kell hosszabb árnyékot fenntartani, ami befolyásolná a közeli növények növekedését.

Stabil és biztonságos, a fém dekoráció segít egyedi és barátságos teret, igazi mesebeli környezetet teremteni a nyár közepén.

A fém kerti díszek könnyen tisztíthatók (a kerti víztömlővel is tisztíthatók), és nagyon jól ellenállnak a külső környezeti hatásoknak (eső, szél, hó, erős napsütés stb.).

A festék kiváló minőségű, jól ellenáll az UV-sugarak hatásának.

Az egyszerű, gyerekes vagy elegáns modellek megadják kertjének a kívánt egyediséget és szépséget.

Műszaki adatok:

  • Hossza: 23 cm
  • Szélesség: 62 cm
  • Magasság: 43 cm
  • Anyaga: fém


Hasonló termékek
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
A felület sütiket használ.