Lebegő dekoráció a kerti műanyag MCT kerthez, 19x41x17 cm

SKU: 3731646
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 19 Június - 21 Június
8091 Ft 9673 Ft RRP ?
Leírás
Description:

Kerti/vízi dekoráció, lebegő, műanyag, békalencse, 19x41x17 cm


A kerti / vízi dekorációk szerepe a tér szépítése és hatékonyabbá tétele, hogy a végeredmény egy varázslatos, élettel és színekkel teli országban valósuljon meg.

Az emelkedő hőmérséklet miatt a természet életre kel, és ahol extra színre vágyunk, egy kerti/vízi dekoráció teljesen megváltoztathatja a tájat. Még a kerteket és tavakat is meg kell szépíteni, és mivel egyediek akarunk lenni, a legkülönfélébb dekorációs modelleket keressük, hogy kiemeljük a mennyország kis sarkának szépségét.

A kerti/vízi dekoráció ellenálló anyagokból készül, majd finoman megmunkálva és festékkel borítva, hogy színe idővel életben maradjon, még külső éghajlati tényezőknek (nap, szél, eső, hó, fagy) való kitettség után is.

Az anyag alapvető kritériumai a tartósság, a kémiai ellenállás az idő múlásával és a mechanikai szilárdság. Ily módon a dekoráció örömmel tölti ki a helyet, ami valódi színfolt a kertben lévő új növényzetben.

Az ilyen dekoráció könnyen elhelyezhető bárhol, és szükség esetén mozgatható. Ha hideg időszakokban beltérben, garázsokban vagy szekrényekben szeretné mozgatni, viszonylag kis súlya segít ebben a tekintetben.

A kert/víz dekoráció szórakoztató és aranyos, emellett inspiráló ajándék is lehet szeretteidnek.

Élénk színei és vicces mintája arra csábítja Önt, hogy a lehető legláthatóbbá tegye, hogy örömmel fogadja a nézők szemét.

Ugyanakkor ez a dekoráció valóban egyedülálló térré teheti kertjét / tavát, kiegészítve virágokkal és a kültéri térre jellemző kiegészítőkkel.

Előírások:

  • Hosszúság: 19 cm
  • Szélesség: 41 cm
  • Magasság: 17 cm
  • Anyaga: műanyag
  • Ez a dekoráció lebeg a vízen

 

 


Terméktípus: Kerti dekoráció.
Szín: Zöld.
Anyag: Műanyag.
Használt: Standard.
Raktár helye: MCT-ART.
Gyártó: Artol.
Csomagolás: 0,1000000000.
Ean: 9400000377606.

Material:
Instructions:
Set:
Hasonló termékek
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)
A felület sütiket használ.