MCT kerti dekoráció, metál, hangya lapáttal, 26x14x40 cm

SKU: 3731681
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 02 Október - 04 Október
11935 Ft 16160 Ft RRP ?
Leírás

Kerti dekoráció, fém, hangya lapáttal, 26x14x40 cm


A kerti dekoráció szerepe a tér szépítése, hatékonyabbá tétele, hogy a végeredmény egy élettel, színekkel teli területen öltsön testet.

A hőmérséklet emelkedésével a természet életre kel, és ahol több színre vágyunk, ott egy kerti dekoráció teljesen megváltoztathatja a tájat. Még a kertek is szépítésre szorulnak, és mivel egyediek akarunk lenni, a legkülönfélébb dekorációk modelljeit keressük, amelyek kiemelik a mi kis mennyországunk szépségét.

A fémes díszítések kifinomultak, elegánsak és különösen ellenállóak az anyagnak köszönhetően, amelyből készültek. Ezen kívül a különböző formák, kerti dekorációhoz igazodva segítenek megtalálni a megfelelő helyet, így szépítve a kert zöldfelületét.

Ezeket a fémdíszítéseket egyre gyakrabban kezdték használni, mert ellenállnak a mechanikai ütéseknek, ütéseknek vagy baleseteknek.

A fémdekorációk kínálata lehetőséget kínál arra, hogy örömöt adjon kertjének, és némelyiknek gyakorlati jelentősége is van. Egyes fémdíszek különböző karakterek formájában készülnek, és emellett lehetőséget kínálnak kedvenc növényeinek kiemelésére.

Ezeknek a dekorációknak a méretei lehetővé teszik, hogy könnyen elhelyezhetők legyenek anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának el, és nem kell nagy mennyiségű árnyékot fenntartani, ami befolyásolhatja a szomszédos növények növekedését.

Stabil és biztonságos, a fém díszítések segítenek egyedi és barátságos teret, igazi mesebeli környezetet teremteni a nyár közepén.

A fém kerti díszek könnyen tisztíthatók (a kerti víztömlővel is tisztíthatók), és nagyon ellenállnak a külső körülményeknek (eső, szél, hó, erős nap, stb.).

A festék jó minőségű, jól ellenáll az UV hatásnak.

Az egyszerű modellek, akár gyerekesek, akár elegánsak, megadják kertjének a kívánt egyediséget és szépséget.

Műszaki adatok:

  • Hossza: 26 cm
  • Szélesség: 14 cm
  • Magasság: 40 cm
  • Anyaga: fém


Terméktípus: Kerti dekoráció.
Szín: Sötétbarna.
Anyag: Fém.
Használt: Roomline.
Gyártó: Strend Pro.
Csomagolás: 1.0000000000.
Raktár helye: MCT-ART.
Ean: 9400000381856.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 5.0 Kg
Értékelés
5.00
1 Értékelés
5 Csillagok (1)
4 Csillagok (0)
3 Csillagok (0)
2 Csillagok (0)
1 Csillag (0)

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.