Vízálló 3D izzadásvédelem matrachoz 70x140 cm, AirCuddle TOP SAFE TS-140

SKU: 3769473
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 07 December - 11 December
40620 Ft 48432 Ft RRP ?
Leírás

Az AirCuddle technológia békét és kényelmet biztosít alvás közben, már az élet első napjától kezdve. Minden újdonsült anya legnagyobb aggodalma a baba alvás közbeni biztonságával kapcsolatos, különösen akkor, ha a baba egyedül alszik a kiságyban. Amikor a csecsemőknek sikerül a gyomrára gördülniük anélkül, hogy visszatérhetnének egy másik helyzetbe, fennáll annak a veszélye, hogy nem tudnak lélegezni. Az AirCuddle TOP SAFE matrac izzadásgátló használata lehetővé teszi a levegő szabad áramlását a baba feje körül, köszönhetően a háromdimenziós, nem összenyomható méhsejtrétegnek.

Az AirCuddle TOP SAFE védelem 3 rétegből áll:

- A Top Safe matracvédő felső rétegének speciális szerkezete lehetővé teszi a baba számára, hogy szabadon lélegezzen, fenntartva az ideális testhőmérsékletet és megakadályozva a kilélegzett szén-dioxid újbóli belélegzését.

- Az abszorbens középső réteg csapdába ejti a folyadékokat és a nedvességet. A 3D szerkezeten keresztül keringő levegő gyorsan eltávolítja a nedvességet, szárazon és kényelmesen tartva a babát.

- Az alsó réteg vízálló, és megakadályozza a folyadékok és por bejutását a matrac anyagába. Akadályként is működik, megakadályozva, hogy a baba érintkezzen a matracban esetlegesen előforduló allergénekkel és baktériumokkal.

A TOP SAFE bármilyen matracra felszerelhető, és a négy sarkában lévő rugalmas szalagokkal könnyen rögzíthető. Mivel könnyen szállítható és használható, a TOP SAFE védelem ideális utazáshoz is, így a gyermek mindig élvezheti a tiszta és egészséges alvófelület előnyeit.

60 °C-on mosógépben mosható és rendkívül gyorsan szárad.

Az AirCuddle védők nagyon jó minőségű anyagokból készülnek, és több európai tanúsítványt kaptak.  Rendkívüli elkötelezettséggel speciális termékeket hoztak létre, amelyek célja a csecsemők biztonságának, higiéniájának és kényelmének garantálása. A technológia háromdimenziós méhsejtszerkezetű anyagon alapul, amely erős, összekapcsolt szálakból áll, amelyek tömörítésálló réteget képeznek. Ez az anyag, amely minden AirCuddle termék alapját képezi, akár 2800 kg/m2 súlyt is képes elviselni anélkül, hogy teljesen összenyomódna, így garantálja az állandó légáramlást és az optimális légáteresztő képességet. A 90%-ban tiszta levegőből álló speciális 3D anyag egy légpárna, amely természetesen segít fenntartani az ideális testhőmérsékletet azáltal, hogy eltávolítja az alvás közben felszabaduló hőt és nedvességet.

Méretek: 70x140 cm


Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,300 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.