Mini légsütő 1,6 L, Moonlight Collection Berlinger Haus, BH 9152

SKU: 3769527
  • Gyors kiszállítás
47471 Ft 56036 Ft RRP ?
Elkelt
Leírás

Főzzön egészségesen, olajmentesen az új Mini Air Fryer 1.6 L, Moonlight Collection Berlinger Haus, BH 9152 segítségével
A termék nagyon szép és modern kialakítású, a BerlingerHaus márka Moonlight színe.
Ennek a terméknek a segítségével egészséges módon főzheti kedvenc ételeit, a termék elosztja a hőt a beltéri levegőn keresztül, így az étel egyenletesen, olaj nélkül, így sokkal egészségesebb módon főz.
Hőmérséklet-szabályozó rendszerrel rendelkezik, így a termék 80 és 200 ° C között állítható, és biztonsági rendszerrel is rendelkezik a termék túlmelegedésének elkerülése érdekében.
A Berlinger Haus friuteosis BH/9152 modell teljesítménye 1000 W, kapacitása 1600 ML.
Adja meg ezt a terméket ajándékba kollégáinak, családjának, barátainak vagy szeretteinek!


Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól
Berlinger Haus
A Berlinger Haus főzőedényeket gyárt és forgalmaz több, mint 15 éve. Kézzel készített, prémium alapanyagú, innovatív professzionális termékcsaládját mindig a fogyasztók igényeihez igazítja. A Berlinger Haus tervezői ezekkel a termékekkel a konyhai tevékenységeknek új értelmet adnak.

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.