Fából készült puzzle város készlet gyerekeknek, blokkok számokkal és betűkkel, 162 db MCT 9829

SKU: 3769638
  • Gyors kiszállítás
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 április - 29 április
42253 Ft 48925 Ft RRP ?
Leírás

Fából készült puzzle városi készlet gyerekeknek, blokkok számokkal és betűkkel, 162 db, LeanToys, 9829
Most gyermeke létrehozhatja saját városát! Bemutatunk Önnek egy fahasáb-készletet, gyönyörű feliratokkal és mintákkal, amelyek elrendezve úgy néznek ki, mint egy kisváros. A fa kockák évszázadok óta ismertek és minden generáció számára tökéletesek, képesek serkenteni a gyermek fantáziáját, kreativitását és logikus gondolkodását.
A kockák 3 éven felüli gyerekeknek készültek, színes vödörbe csomagolva tökéletes ajándék a gyerekek kreativitásuk és fantáziájuk serkentésére.
Az egész 162 elemből és az épületek létrehozására vonatkozó utasításokból áll. Ráadásul rejtvények, amelyek elrendezése megmutatja, milyen utakat építhet a kisgyerek városa. A kicsi olyan épületeket építhet, mint például a kórház, az iskola, a szálloda, a rendőrség, a fagylaltozó, a kávézó, a könyvesbolt, a bank vagy a szupermarket. A betűk a blokkok hátuljára vannak nyomtatva, hogy a gyermek megtanulja az ábécét.
A készlet tartalma:
- egy sor blokk
- fából készült járművek
- rejtvények, amelyek blokkok alapjául szolgálnak
- egy zacskó blokkok számára
- használati utasítás
Csomag mérete:
23 cm x 23 cm x 22 cm.


Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.