Városi puzzle készlet, fából gyerekeknek, blokkok számokkal és betűkkel, 115 db MCT 9831

SKU: 3769640
  • Gyors kiszállítás
  • Egy darab maradt
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 25 április - 29 április
29972 Ft 34704 Ft RRP ?
Leírás

Fából készült puzzle város készlet gyerekeknek, kockák számokkal és betűkkel, 115 db, LeanToys, 9831
Most gyermeke létrehozhatja saját városát! Bemutatunk Önnek egy fahasáb-készletet, gyönyörű feliratokkal és mintákkal, amelyek elrendezve kisvárosnak tűnnek. A fa kockák évszázadok óta ismertek és minden generáció számára tökéletesek, képesek serkenteni a gyermek fantáziáját, kreativitását és logikus gondolkodását.
A kockák 3 éven felüli gyerekeknek készültek, színes vödörbe csomagolva tökéletes ajándék a gyerekek kreativitásuk és fantáziájuk serkentésére.
Az egész 115 elemből és az épületek létrehozására vonatkozó utasításokból áll. Ráadásul rejtvények, amelyek elrendezése megmutatja, milyen utakat építhet a kisgyerek városa. A kicsi olyan épületeket építhet, mint például a kórház, az iskola, a szálloda, a rendőrség, a fagylaltozó, a kávézó, a könyvesbolt, a bank vagy a szupermarket. A betűk a blokkok hátuljára vannak nyomtatva, hogy a gyermek megtanulja az ábécét.
A készlet tartalma:
- egy sor blokk
- fából készült járművek
- rejtvények, amelyek blokkok alapjául szolgálnak
- egy doboz blokkok számára
- használati utasítás
Csomag mérete:
23 cm x 23 cm x 22 cm.


Hasonló termékek

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.