6 db Navaris bambuszszálas törölközőből álló készlet, 25 x 25 cm, 48734.02.06

SKU: 3780890
Kézbesítés:
  • Kézbesítési idő: 01 Május - 02 Május
12058 Ft 13902 Ft RRP ?
Leírás

A Navaris szuperpuha bambusz törölközői tökéletesek az arcra, a testre, a kézre és még sok másra. A 100% bambusz anyag elég gyengéd a száraz és problémás bőrre, beleértve az érzékeny bababőrt is.

GYENGÉD A BŐRHÖZ

  • Élvezze a 100% bambuszrost puha, nyugtató érzését a bőrén. A kiváló minőségű szálakat nagyvonalú méretű ruhába szövik, amely bármely felnőtt vagy csecsemő számára használható.

JÓ A KÖRNYEZETNEK

  • A bambusz megújuló anyag, törölközőink pedig Oeko-Tex tanúsítvánnyal rendelkeznek, mint káros anyagok tesztelése. Ezek az újrafelhasználható kendők helyettesítik az eldobható törlőkendőket, pamut vagy poliészter mikroszálakat, amelyek karcolódnak.

FELNŐTTEKNEK ÉS CSECSEMŐKNEK

  • A családi csoport minden tagja megtalálhatja a bambusz frissességi csomag felhasználási módját. Ideális nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, és tökéletes a baba törléséhez a fürdőszobában vagy a pelenkázóasztalon.

NAGYVONALÚ MÉRET

  • A 25 x 25 cm-es törölközők sokoldalú méretűek sokféle felhasználásra. Csomagokban értékesítve elegendő lesz a mosogató, zuhanyzó, fürdőkád vagy óvoda tárolására.

GÉPI MOSÁS

  • Mossa le a törölközőket hideg vízben, legfeljebb 30 Celsius fokig. Az első használat előtt mossa le őket.

Előírások

  • Az egyes törülközők méretei: 25 x 25 cm (9,8 x 9,8 hüvelyk)
Anyaga: 100% bambuszrost

Kézbesítés

  • 6x bambuszrost törölköző

szín: Fehér.
tip_produs: Arctörölköző.
anyag: Bambusz szál.
set_piece_number: 6.
nyomtatás: Egyszínű.
size_cm: 25 x 25.
használat: Teljes képernyő.
súly: 0,263 kg.
Hasonló termékek
Műszaki adatok
Súly: 0,260 Kg

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.