13218 Ft 13399 Ft (-1%) ?
Elkelt
Leírás
A Navaris női elegáns téli kesztyűk nappabőrből készülnek, kasmír és gyapjú keverékével vannak bevonva, hogy hideg hőmérsékleten melegen tartsák anélkül, hogy befolyásolnák a készülék működését. mobil.

STÍLUS INKONTINENCIA FUNKCIÓ

  • Használja okostelefonját hideg időben anélkül, hogy le kellene vennie a téli kesztyűt. Az érintőképernyős funkciókat mind az 5 ujj és tenyér tartalmazza. Ne feledje, hogy ha az okostelefon vagy táblagép képernyője. Képernyővédővel rendelkezik, ez befolyásolhatja a kesztyű érintőképernyős funkcióját.

SIMA

  • Ezek a kesztyűk remekül illeszkednek. üzleti ruhákkal és bármilyen alkalmi megjelenéssel a semleges színnek köszönhetően. Ideális kiegészítői a polár megjelenés kiegészítésének elegáns télikabáttal, kalappal, sállal.

LÁSD A KÉPET A MÉRETEZÉSHEZ

  • Nézze meg a képet, hogy vásárlás előtt megtalálja a megfelelő méretet.

Előírások

  • Külső anyag: 100% bőr
  • Belső anyag: 50% kasmír, 50% gyapjú
  • Érintőképernyő funkcióval rendelkező területek: mutatóujj és hüvelykujj
  • Különböző méretekben kapható

Kézbesítés

    1x pár női kesztyű bőr érintőképernyővel

szín: Fekete.
tip_produs: Kesztyű.
anyag: Velúr.
funkciók: Kompatibilis a legtöbb telefonnal.
méret: L.
kompatibilis_működtetőrendszer: Android.
súly: 0,064 kg.
Műszaki adatok
Súly: 0,060 Kg
Termékek ugyanabból a márkából
Termékek ugyanattól az eladótól

Az Új EU Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, kérjük, fogadja el a sütik használatát a következő célokra: a felület megfelelő működése, a felület használatának mérése, speciális funkciók, például az ajánlott termékek és más típusú funkciók, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző marketingcsatornákon keresztül a legmegfelelőbb ajánlatokat hozzuk Önnek.